Ekonomiansvarig hos Lernberger Stafsing

Ekonomiansvarig hos Lernberger Stafsing

Har du erfarenhet av att arbeta självständigt med hela ekonomiflödet inom ett bolag? Hos Lernberger Stafsing kommer du som Ekonomiansvarig att få möjligheten att arbeta i ett spännande tillväxtbolag mitt i centrala Göteborg!

Om tjänsten
Som Ekonomiansvarig kommer du att självständigt ansvara för ekonomi- och löneadministrationen inom bolaget. Du har hand om det löpande ekonomiarbetet, budgethantering, kostnadsanalyser likväl som att du ansvarar för kassalikviditeten.

Detta innefattar framförallt:
  • Löpande redovisning och bokföring
  • Skatt och momsredovisning
  • Kvartalsredovisning
  • Valutahantering
  • Månadsavstämningar och Bokslut
  • Kontering bank kort personal
Tjänsten innefattar även övrig kontorsadministration likväl som att du kommer att jobba mot olika projekt. Du ansvarar för kontakt och kommunikation med externa parter och intressenter så som lagerverksamheten, banken och systemleverantören m.fl.

Om dig
Vi söker dig som har studerat en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller har likvärdiga arbetslivserfarenheter. Du är van vid att självständigt ansvara för ekonomifrågorna i ett bolag och har självständigt upprättat månadsbokslut och kvartalsredovisningar. Vidare är du van vid att hantera hela löneprocessen. Du har en god kommunikativ förmåga och hanterar svenska språket obehindrat i tal såväl som skrift. Du har även goda kunskaper i engelska och övriga språkkunskaper är meriterande. Excel är du van vid att hantera som verktyg för ditt arbete och har du tidigare arbetat med Navision som affärssystem så är detta fördelaktigt.

Du är en person med glimten i ögat, är engagerad i ditt arbete och har en prestigelös inställning. Vi söker dig som är självgående i din roll och har en god förmåga att självständigt driva arbetet framåt. Du har ett noggrant och samtidigt effektivt arbetssätt och tar ansvar för att arbetet blir korrekt utfört, vilket även innefattar förmågan att kunna driva olika projekt.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av att självständigt hantera allt löpande ekonomiarbete inom ett bolag
  • Erfarenhet av att ansvara för hela löneprocessen
  • Att du är engagerad i ditt arbete med förmågan att driva olika projekt
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Lernberger Stafsing
Lernberger Stafsing grundades på övertygelsen att du är mer fantastisk, excentrisk och spännande än vad du tillåter världen att se. Du förtjänar en mer lyxig vardag där du mår bra både på insidan och utsidan. De erbjuder professionell hårvård tillverkat i Sverige. Eco-smarta produkter, utan parabener eller sulfater. Lernberger Stafsing är ett svenskt hårvårdsbolag som grundades, drivs och är helägt av Patrik Lernberger och Mattias Stafsing.

Lernberger Stafsing har kontor på Skeppsbron, mitt i centrala Göteborg. Kreativitet och passion är grundpelare där innovation och produktutveckling är en central del av företaget. På kontoret finns samtliga funktioner med kollegor som arbetar med utveckling, inköp, grafisk design, PR & Content, sälj- och marknadskoordinering samt orderhantering.

Om anställningen
Tjänsten som Ekonomiansvarig är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos Lernberger Stafsing. All kontakt kring tjänsten hänvisas till Adecco.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Caroline Carlsson på 031-725 45 39

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiansvarig, Ekonom, Hårvård, Hudvård, Göteborg, Navision, Lernberg Stafsing, Adecco
Mer info
Kontaktperson Caroline Carlsson
Telefon 031-725 45 39
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.