Driven löneadministratör till konsultuppdrag i Göteborg!

Driven löneadministratör till konsultuppdrag i Göteborg!

Är du en strukturerad och initiativtagande löneadministratör som söker ett uppdrag i en spännande miljö? Vi på Adecco söker nu en erfaren löneadministratör till vår kund i Göteborg!

Om tjänsten
Som löneadministratör kommer du att ansvara du för stora delar av löneprocessen. I arbete kommer du att ställas inför spännande uppgifter med stort ansvar och många utvecklingsmöjligheter. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:
  • Bereda, sammanställa samt betala ut löner för tjänstemän och kollektivanställda
  • Ta fram statistikunderlag, bl.a. sjukfrånvaro samt flex-och övertid.
  • Semesterlöner
  • Administrera reseräkningar
Du kommer att vara anställd av Adecco och arbeta som uthyrd konsult på uppdrag hos vår kund i Göteborgområdet. Uppdraget startar omgående och håller på till och med augusti 2021 med chans till förlängning. Arbetets omfattning är på heltid, vardagar mellan kl. 08.00-17.00.

Om dig
Vi söker dig som har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Är du dessutom en noggrann, ansvarsfull och social person kommer vi ha ett uppdrag som kan utmana dig och ge dig nya kunskaper. Trivs du med att arbeta både självständigt och i team med syftet att driva och utveckla de personaladministrativa processarna framåt kommer du trivas hos oss.

Viktigt för tjänsten:
  • Goda systemkunskaper
  • Erfarenhet av hela löneprocessen
  • Gärna arbetat med lön i större volymer
Om ansökan
Om du är intresserad så rekommenderar jag dig att söka omgående då vi kommer presentera kandidater löpande. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan.

Kontakta rekryteringsansvarig Jonatan Göransson för mer information via e-mail: Jonatan.Goransson@adecco.se
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 apr 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.