Distributionsförare till Adecco

Distributionsförare till Adecco

Adecco söker distributionsförare på heltid med geografisk placering i Göteborg. Du kommer att arbeta med leverans av gods där du bland annat ansvarar för lastning, lossning och kundkontakt. Har du tidigare erfarenhet av arbete som c-chaufför eller distributionsarbete och letar ny utmaning? Då är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som distributionsförare kommer du att köra ut gods med tung lastbil från lagercentral till olika godsmottagare, exempelvis butiksverksamheter. Arbetet är självständigt och du kommer att ha mycket kundkontakt. Du kommer att arbeta i Göteborg med omnejd vilket kan innefatta både stads- och landsortskörning.

I din roll som distributionsförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Körning efter rutt med flertalet stopp
  • Lastning och lossnings av lastbil
  • Leverans och kundkontakt
Om dig
Vi söker dig som har arbetat med distribution sedan innan eller annan erfarenhet som innefattar hantering av tung lastbil. Hantering av tungt släp med tillhörande CE-behörighet är meriterande. Även kunskaper i engelska, tal och skrift, är meriterande.

Som person är du servicemedveten och trivs i ett yrke med mycket kundkontakt. Vidare är du stresstålig och fungerar bra även i pressade situationer. Du har enkelt för att ta direktiv och följa instruktioner när de ges. Du trivs också i ett fysiskt och aktivt arbete där fokus och flexibilitet är viktigt.

Viktigt för tjänsten är:
  • Körkort C, truckkort A+B
  • YKB
  • Svenska obehindrat i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som distributionsförare är ett konsultuppdrag med tillsättning enligt överenskommelse. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Carl Lundberg via 073 - 684 77 51.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Distributionsförare, c-chaufför, transport, logistik, Göteborg, tung lastbil, c-kort, Adecco
Mer info
Kontaktperson Carl Lundberg
Telefon 0736847751
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 juli (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.