Deltidspersonal till APM

Deltidspersonal till APM

Vi på Adecco söker nu efter deltidspersonal till APM Terminals i Göteborg. Är du studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 100%? Vi ser att du som söker tjänsten har körkort B, minst ett års arbetslivserfarenhet och trivs med ett mycket fysiskt arbete. Om detta stämmer så kan vi ha den perfekta tjänsten för dig!

Om tjänsten
Tjänsten som hamnarbetare innebär att du arbetar som surrare, arbetet är förlagt dag, kväll och natt. Detta är en tjänst där du kommer arbeta deltid under våren med goda chanser till sommarjobb på heltid under veckorna 28 till 32. För att ha möjlighet att arbeta under sommaren kommer även en utbildning på 3 veckor att genomföras under våren, denna är förlagd under 2-skift på både dagtid och kvällstid. Det är även viktigt att du kan arbeta heltid under veckorna 28 till 32 för att vara aktuell för sommarjobb.

Som hamnarbetare kommer du arbeta med surrning, lastning och lossning av containrar. Maskinkörning kan också vara en del av arbetsdagen. Arbetet utförs utomhus, på hög höjd och arbetet sker både i grupp och enskilt. Kommunikation sker framförallt via komradio i arbetet vilket förutsätter att du har en tydlig kommunikativ förmåga. Då företaget arbetar mycket med globala kunder kan även kundkontakt på engelska förekomma.

I din roll som hamnarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Lastning och lossning av container
  • Maskinkörning
Observera att du måste vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 100 % för att kvalificera dig för den här tjänsten.

Tjänsten som deltidspersonal till APM Terminals i Göteborg är ett konsultuppdrag med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 100%. Du ska kunna arbeta minst tre pass i månaden under dagtid för att vara kvalificerad för tjänsten.

För tjänsten krävs också att du har fullständiga gymnasiebetyg samt innehar körkort B. Då arbetet är fysiskt och beläget utomhus är det av stor vikt att du trivs med ett fysiskt arbete och inte är rädd för att hugga i där det behövs.

Vidare ser vi att du är positiv, trygg i dig själv, ansvarstagande och trivs med lagarbete. Du ska även vara säkerhetsmedveten för att motverka att olyckor uppstår då du arbetar i en riskfylld arbetsmiljö, samt hanterar dyrbar gods och avancerad utrustning. Viktigt är också att du kan hantera stress och hålla fokus även i pressade situationer då det är högt tempo på terminalen.

Krav för tjänsten:
  • Körkort B
  • Fullständiga gymnasiebetyg
  • Trivas med ett mycket fysiskt arbete
  • En annan huvudsaklig sysselsättning på minst 100%
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om APM Terminals
APM Terminals Gothenburg är Nordens största containerterminal mätt i godsvolym. Här skeppas mer än hälften av alla containrar till och från Sverige. APM Terminals, som varit verksam i Göteborg sedan 2012, tar emot både direktanlöp, oceangående fartyg som kommer direkt från andra världsdelar, samt feederfartyg och länkar på så sätt samman Göteborg med andra hamnar i Norra Europa. APM Terminals Gothenburg är den enda terminalen i Sverige som har möjlighet att hantera de största containerfartygen upp till en kapacitet på 20 000 TEU. Omkring hälften av all containertrafik till och från hamnen sker med järnväg, vilket innebär stora miljövinster. APM Terminals med huvudkontor i Haag, Nederländerna, har 22 000 medarbetare i 59 länder och omsätter 4,17 miljarder USD (2016).

För mer information besök www.apmterminals.com

Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Kristoffer Löwdin via kristoffer.lowdin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Deltidspersonal till APM Terminals, containerhantering, maskinkörning, surrning, sommarjobb, Göteborg, APM Terminals, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 mars 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.