Deltidspersonal till APM Terminals

Deltidspersonal till APM Terminals

Vi på Adecco söker nu hamnarbetare till APM Terminals Göteborg. Är du studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på 100% och trivs med ett fysiskt krävande arbete? Om detta stämmer så har vi den perfekta tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som hamnarbetare kommer du arbeta med surrning vilket innebär lastning och lossning av containrar ombord på fartyg. Arbetet utförs på hög höjd utomhus och du arbetar både individuellt och i grupp. Kommunikation sker framförallt via komradio vilket förutsätter att du har en tydlig kommunikativ förmåga. Då företaget arbetar med globala kunder kan även kundkontakt på engelska förekomma. Arbetet är främst förlagt till dagtid och du kan få arbeta upp till ca 2-3 tillfällen per vecka, vanligtvis söndagar, måndagar och tisdagar.

Tjänsten som hamnarbetare på APM Terminals Göteborg är ett konsultuppdrag med start omgående och rekryteringen sker löpande.

Om dig
Vi söker dig som är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på 100%. Du ska kunna arbeta minst ett pass/vecka för att vara kvalificerad för tjänsten, detta gäller även under sommaren.

För tjänsten krävs också att du har fullständiga gymnasiebetyg samt innehar B-körkort. Då arbetet är fysiskt och beläget utomhus är det av stor vikt att du trivs med ett fysiskt arbete och inte är rädd för att ta i när det behövs.

Vidare ser vi att du är positiv, trygg i dig själv, ansvarstagande och trivs med lagarbete. Du ska även vara säkerhetsmedveten för att motverka att olyckor uppstår då du arbetar i en riskfylld arbetsmiljö, samt hanterar dyrbart gods och avancerad utrustning. Viktigt är också att du kan hantera stress och hålla fokus även i pressade situationer då det är högt tempo på terminalen.

Krav för tjänsten
  • Annan huvudsaklig sysselsättning på 100%
  • B-körkort
  • Fullständiga gymnasiebetyg
  • Trivas med fysiskt arbete
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Om APM Terminals
APM Terminals Gothenburg är Nordens största containerterminal mätt i godsvolym. Här skeppas närmare hälften av alla containrar till och från Sverige. APM Terminals, som varit verksam i Göteborg sedan 2012, tar emot både direktanlöp med oceangående fartyg som kommer från andra världsdelar samt feederfartyg som länkar samman Göteborg med andra hamnar i Norra Europa. På så sätt får Sveriges näringsliv tillgång till hela världsmarknaden via Göteborg.
APM Terminals Gothenburg är Sveriges första fossilfria terminal och den enda terminalen i Sverige som har möjlighet att hantera de största containerfartygen upp till en kapacitet på 20 000 TEU. Omkring hälften av all containertrafik till och från hamnen sker med järnväg, vilket innebär stora miljövinster. APM Terminals med huvudkontor i Haag, Nederländerna, har 22 000 medarbetare i 75 länder och omsätter 3,2 miljarder USD (2019).

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via mail: anna.elebring@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Deltidspersonal till APM Terminals, hamnarbetare, containerhantering, surrning, sommarjobb, Göteborg, APM Terminals, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 feb 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.