Deltidsarbetande lagerarbetare till lager

Deltidsarbetande lagerarbetare till lager

Adecco söker personer som vill arbeta extra på ett lager beläget i Mölndal. Är du studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill arbeta deltid? Har du truckkort och erfarenhet av lagerarbetare kan vi ha tjänsten för dig?

Om tjänsten
Som lagerarbetare kommer du arbeta på företages godsmottagning tillsammans med ett team på 5 personer. Du kommer främst arbeta med godshantering, orderplock och truckkörning. Tjänsten är förlagd på deltid under 5-skift vilket innebär att du ska vara flexibel med att arbeta dagtid, kvällstid, natt och helg.

I din roll som lagerarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Orderplock
  • Truckkörning
Om dig
Vi söker dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Truckkort A+B och erfarenhet av lagerarbete är ett krav för tjänsten.

Vidare ser vi att du är noggrann, flexibel och har lätt för att arbeta med andra människor i en social miljö.

Krav för tjänsten är:
  • Truckkort A+B
  • Erfarenhet av lagerarbete
  • Studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om uppdragsgivaren
Företaget är beläget i Mölndal och arbetar med tillverkning av dentala och medicinska produkter.

Om anställningen
Tjänsten som lagerarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående.
Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.
Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Axelsson via 031-7254530 eller mail frida.axelsson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Deltidsarbetande lagerarbetare till lager, truckförare, student, lager, lagerarbetare, truckkort, godsmottagning, Mölndal, Medicintekniskt bolag, Adecco
Mer info
Kontaktperson Frida Axelsson
Telefon 0317254530
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 feb (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.