Controller till fordonsindustrin

Controller till fordonsindustrin

Har du erfarenhet som controller och vill bli en del av ett framgångsrikt och marknadsledande fordonsföretag? Är du en positiv person med en stark personlig integritet? Vill du jobba i en spännande och global miljö med möjlighet att utvecklas såväl professionellt som personligt?Vi på Adecco söker nu Controllers till flera uppdrag inom vår uthyrningsverksamhet i Göteborg. Genom att arbeta som konsult hos oss får du snabbt konkurrenskraftiga erfarenheter samtidigt som du får möjlighet till kontinuerlig utveckling inom ditt kompetensområde! Dessutom kan du fortsätta att bygga upp ditt professionella nätverk av värdefulla kontakter.

Om tjänsten
Som Controller kommer du att bli en del av ett professionellt team och ha ett nära samarbete med verksamhetens chefer. Beroende på om du är en Project, Business, Credit eller Financial Controller så kan du bland annat ansvara för budget, prognos, rapportering och uppföljning inom koncernen. Du har även gedigen kunskap kring analyser, förberedning och framställning av kommentarer och nyckeltal relaterade till konsolidering och rapporteringsprocessen. Du kommer att arbeta i en dynamisk och spännande miljö med många kontaktytor både lokalt och internationellt.

I din roll som Controller kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att:
  • Bidra med finansiell rådgivning och vägledning i ekonomiska frågor.
  • Delta i den totala affärsstyrningen och driva ekonomiska processer.
  • Identifiera ekonomiska möjligheter och förslå korrigerande åtgärder.
  • Redovisa och analysera resultat och trender.
Om dig
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du har utmärkta kommunikationsfärdigheter och du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Du som har stark analytisk förmåga med kundens och affärernas bästa i fokus, kommer att trivas utmärkt i din roll som Controller.

Vidare är du dessutom en flexibel person som har ett starkt intresse för finansiella processer. Tidigare erfarenheter från fordonsindustrin ger dig förståelse och extra fina förutsättningar för tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i SAP så känner du igen dig i ovan nämnda kvalifikationer och egenskaper tror vi det här är rätt plats för dig!

Viktigt för tjänsten är:
  • Ekonomisk högskoleutbildning
  • Mycket goda kunskaper i Excel
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jonatan Göransson via tel: 073 - 684 73 32.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Financial Business Credit Forecasts Analys Budget Prognos Automotive
Mer info
Kontaktperson Jonatan Göransson
Telefon 0736847332
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 aug 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.