Chefsassistent till globalt bolag inom fordonsindustrin

Chefsassistent till globalt bolag inom fordonsindustrin

Är du en serviceinriktad person med hög integritet? Vill du jobba som assistent för en chef på ett globalt bolag inom fordonsindustrin? Vill du arbeta deltid på 50%? Då är detta en roll för dig!

Om tjänsten
Som Chefsassistent stöttar du en chef med diverse koordinerande uppgifter. En stor del av tjänsten kommer att innefatta planering av event samt koordinering av kundmöten. Bolaget har kunder från världens alla hörn vilket innebär att man i rollen som Executive Assistant kommer involveras och supportera i många varierade uppgifter.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 50%, vilket innebär att du blir anställd hos Adecco men uthyrd som konsult till vår kund på deltid. Uppdraget startar omgående och pågår fram till september 2023.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som Chefsassistent, Administrativ assistent, Koordinator eller liknande. Alternativt ser vi att du är nyexaminerad inom management, internationella relationer eller likvärdig utbildning.

Vi ser gärna att du trivs i en supporterande och koordinerande roll där du får möjligheten att underlätta dagen för andra. Som person är du service-minded, flexibel, och kommunikativ med hög integritet. Du bör också vara strukturerad, effektiv och professionell samt ha en god planeringsförmåga och ett proaktivt arbetssätt. Eftersom vår kund arbetar globalt kommer du ha kontaktytor över hela världen, det är därför viktigt att du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift. Du bör också ha goda datorkunskaper samt lätt för att sätta dig in i nya affärssystem.

Du kommer att vara en del av en utmanande internationell affärsmiljö där det finns goda möjligheter att växa professionellt. Om du vill nå dina personliga mål tillsammans med andra, är detta rätt arbetsplats för dig!

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jemima Hammarström via Jemima.Hammarström@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se.
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Chefsassistent Executive Assistant Manager Assistant Administrativ Assistent Management Coordinator
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.