Chefsassistent och Senior Administratör till framtida tjänster

Chefsassistent och Senior Administratör till framtida tjänster

Har du tidigare erfarenhet från en supporterande administrativ funktion och är redo för nästa steg i karriären? Är du dessutom proaktiv och strukturerad som person? Då har vi tjänsterna för dig!

Om tjänsten
Vi på Adecco söker nu erfarna chefsassistenter och seniora administratörer till framtida tjänster i Göteborg med omnejd. Som chefsassistent eller senior administratör hos våra kunder får du stötta en eller flera chefer alternativt hela avdelningar i det dagliga arbetet. Dina specifika arbetsuppgifter kan variera något beroende på hur den aktuella tjänsten ser ut, men det är vanligt förekommande att du får hantera kalender, boka resor och konferenser, planera möten samt ta mötesprotokoll. Andra exempel på arbetsuppgifter är:
  • Ta fram presentationsmaterial
  • Sammanställa rapporter
  • Inköp
  • Ekonomisk uppföljning
  • Hantera allmän administration
Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från en liknande roll. Du behärskar svenska och engelska i tal och skift samt har en mycket god systemvana. Det är meriterande om du tidigare arbetat i en global organisation. I rollen läggs det stor vikt vid att utföra arbetet på ett noggrant och serviceinriktat sätt. Det här är ett arbete för dig som trivs i en assisterande roll, kan arbeta självständigt samt har en förmåga att prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter.

Viktigt för tjänsten är:
  • tidigare arbetat i en liknande roll
  • du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten kan vara antingen ett konsultuppdrag eller en rekrytering till kunden. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Isabell Josefsson på isabell.josefsson@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 17 juli (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.