CE-chaufförer till företag i Göteborg

CE-chaufförer till företag i Göteborg

Är du redo för nästa utmaning? Är du en fena på att köra lastbil, har god lokalkännedom i Göteborg och innehar CE-kort? Då är tjänsten som lastbilschaufför något för dig!

Om tjänsten
Som lastbilschaufför kommer du att arbeta med körningar med utgångspunkt från HML lastbilscentral. Du behöver ha god lokalkännedom då nästan all körning sker inom Göteborg men det kan även förekomma körningar utanför Göteborg som till exempel Trollhättan och Borås. En typisk körning kan i dagsläget innebär att köra spängsten från Västlänken, köra lera från Karlatornet eller annan byggarbetsplats samt leverera grus från någon av krossarna i Göteborg. Du kommer till 80-90 % köra med släpvagn. Arbetstiden är oftast på vardagar 06:15-16:00 men beroende på önskemål från kunden kan också andra arbetstider förekomma.

I din roll som CE-chaufför kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Köra grus och sprängsten från en plats till en annan.
  • Leverera material till kunden.
Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att köra lastbil och har CE-kort med tillhörande YKB-bevis. Din tidigare erfarenhet av arbete med transport och logistik ger dig en nödvändig insikt i det dagliga flödet. Det här är ett jobb för dig som är självgående, initiativrik, arbetsam och som ser detta långsiktigt. Meriterande för tjänsten är att du gått en Arbete på Väg-kurs samt erfarenhet från schaktbil- eller timmerbilskörning.

Viktigt för tjänsten är:
  • CE-kort med YKB-bevis.
  • Du är självständig och driver din egen utveckling
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Julia Pehrson på julia.pehrson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lastbilschaufför, Adecco, HML, Västlänken, C-kort, CE-chaufför, YKB, Göteborg, lastbilsförare.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.