CE Chaufför med YKB till KS Mark

CE Chaufför med YKB till KS Mark

Om tjänsten

KS Mark har mångårig erfarenhet av markarbeten och har specialiserat sig på totalentreprenader inom mark. Här utför man allt från schaktning, grundläggning och dräneringsarbeten till stensättning och alla slags utemiljöer. KS Mark jobbar främst med större byggen åt kommuner, företag och bostadsrättsföreningar. Här utförs alla jobb med hög kvalitet, god service och med kombinationen spetskompetens och ett brett kunnande.

Om dig

Har du erfarnehet av lastbilskörning, CE-kort och YKB? Vill du ha ett självständigt arbete med möjlighet att utvecklas?Då är denna tjänsten perfekt för dig.

Du kommer att köra anläggningstransporter till och från KS Marks olika projekt. Det är meriterande om du har kört snö tidigare, och du behöver vara inställd på snöjour i Trollhättan. Vidare söker vi dig som är självgående, noggrann och punktlig. Vi ser gärna att du har ett stort engagemang för yrket och känner ansvarskänsla samt är flexibel och serviceinriktad.

Krav:

CE-Kort

YKB

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen

Tjänsten som CE-chaufför är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Vi kommer påbörja urvalet omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen? Kontakta Nina Firouzi, Nina.Firouzi@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 26 nov 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.