C-chaufför sökes till välkänt företag

C-chaufför sökes till välkänt företag

Om tjänsten

Som C-chaufför hos vår kund kommer du att arbeta med att förbereda leveranser samt köra betongbil till kunder runtom Göteborg. Kontinuerligt underhåll, enklare reparationer samt tvätt av din egen betongbil och tillhörande utrustning är också uppgifter som ingår i tjänsten. Du arbetar både självständigt och i team. Arbetstiderna är främst belagda under dagtid och vardagar, helger kan förekomma.

I din roll som C-Chaufför kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Förberedelse för leveranser
  • Betongbilschaufför
  • Underhåll av utrustning
Tjänsten som C-chaufför är ett konsultuppdrag med start omgående. Efter 6 månader går tjänsten över till anställning hos kund.

Om dig

Vi söker dig som har C-körkort, YKB. Det är meriterande med erfarenhet av arbete som C-chaufför med fokus på säkerhet, samt erfarenhet av betongbil. Det kan förekomma vissa fysiska arbetsuppgifter så du bör inte vara främmande för detta. Du värdesätter ordning och reda och har god förmåga att förhålla dig till periodvis hög arbetsbelastning. Du har lätt för att samarbeta och sätter kunden i fokus.

Vidare ser vi att du är strukturerad, noggrann och social. Dessutom är du ansvarstagande och har förmågan att kunna prioritera där det behövs. Du är flexibel för att ta dig an arbetspass med kort varsel.

Viktigt för tjänsten är:
  • C-körkort och YKB-bevis
  • Tillgång till bil för att ta sig till arbetsplatsen
  • God samarbetsförmåga och fokus på säkerhet
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: nina.firouzi@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 mars 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.