C-Chaufför med YKB till Adecco

C-Chaufför med YKB till Adecco

Om tjänsten
Som C-chaufför kommer du att arbeta som ambulerande konsult vilket innebär att du blir anställd av Adecco för att utföra arbete hos våra kunder och därav kan arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter variera. Viktigt att du kan vara flexibel för variation.

Tjänsten som C-chaufför med YKB är ett konsultuppdrag med start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande.

Om dig
Vi söker dig som har C-körkort och YKB. Det är meriterande med erfarenhet av arbete som C-chaufför. Det kan förekomma vissa fysiska arbetsuppgifter så du bör inte vara främmande för detta. Du värdesätter ordning och reda och har god förmåga att förhålla dig till periodvis hög arbetsbelastning. Du har lätt för att samarbeta och sätter kunden i fokus.

Viktigt för tjänsten är:
  • C-körkort och YKB-bevis
  • Tillgång till bil för att ta sig till arbetsplatsen
Vidare ser vi att du är strukturerad, noggrann, flexibel och social. Dessutom är du ansvarstagande och har förmågan att kunna prioritera där det behövs.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: sandra.tinsveds@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
C-chaufför, YKB, Adecco, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.