Byggnadsingenjör till globalt bolag!

Byggnadsingenjör till globalt bolag!

Är du utbildad byggnadsingenjör och intresserad av att arbeta på ett internationellt bolag som innesäljare? Vi på Adecco söker nu en innesäljare till bolag i Mölndal!

Om tjänsten
Vår kund är en världsledande tillverkare av högeffektiv isoleringsmaterial som nu söker en ny innesäljare som är utbildad byggnadsingenjör. En uppgift kan till exempel vara att omvandla ritningar till offerter. Mycket kundkontakt, både nationellt som internationellt. Mer info om tjänsten efter första urval.

Om dig
Vi söker utbildade byggnadsingenjörer, du får gärna vara nyexaminerad.

Vidare tror vi att du som person är noggrann, har ett gott siffersinne och kan arbeta i ett högt tempo. Ditt sinne för detaljer i kombination med god samarbetsförmåga gör att du kommer att trivas bra i denna roll. Är du även serviceinriktad, kommunikativ och tycker om att skapa goda relationer bör du inte tveka med att ansöka!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jonatan Göransson mail: jonatan.goransson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Säljare Innesäljare Byggnadsingenjör Ingenjör Projektör
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 jan 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.