Business Controller till marknadsledande fordonsföretag

Business Controller till marknadsledande fordonsföretag

Har du erfarenhet som controller och vill bli en del av ett framgångsrikt och marknadsledande fordonsföretag? Är du en positiv person med en stark personlig integritet? Vill du jobba i en spännande och global miljö med möjlighet att utvecklas såväl professionellt som personligt? Då ska du läsa vidare!

Vi på Adecco söker nu Business Controllers till flera uppdrag inom vår uthyrningsverksamhet. Genom att arbeta som konsult hos oss får du snabbt konkurrenskraftiga erfarenheter samtidigt som du får möjlighet till kontinuerlig utveckling inom ditt kompetensområde! Dessutom kan du fortsätta att bygga upp ditt professionella nätverk av värdefulla kontakter.

Om tjänsten
Vår kund är verksam inom fordonsindustrin och rankas som ett av Sveriges största företag. Du kommer att bli en del av ett professionellt team och kommer att ha ett nära samarbete med verksamhetens chefer. I rollen som Business Controller ansvarar du för budget, rapportering, uppföljning och analys av månatliga utfall. Ditt ansvar innefattar även att delta i den totala affärsstyrningen, driva ekonomiska processer, identifiera ekonomiska möjligheter, föreslå korrigerande åtgärder samt redovisa analyser av resultat och trender. Du kommer att arbeta i en dynamisk och spännande miljö med många kontaktytor både lokalt och internationellt.

Om dig
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du har utmärkta kommunikationsfärdigheter och du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Du som har stark analytisk förmåga med kundens och affärernas bästa i fokus, kommer att trivas utmärkt i din roll som Business Controller. Är du dessutom en flexibel person som har ett starkt intresse för finansiella processer så är detta din rätta plats. Tidigare erfarenheter från fordonsindustrin ger dig förståelse och extra fina förutsättningar för tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i SAP.

Viktigt för tjänsten är:
  • Ekonomisk högskoleutbildning
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Du kommer att vara anställd av Adecco och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund på Hisingen i Göteborg. Arbetets omfattning är på heltid och kontorstider. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Vi får in uppdrag löpande och rekryteringsarbetet påbörjas således redan nu och fortgår under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan.Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jonatan Göransson på jonatan.goransson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 feb (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.