Business Analyst till Fordonsindustrin

Business Analyst till Fordonsindustrin

Vill du arbeta i en analytisk och stöttande roll på ett av Sveriges största bolag? Har du några års erfarenhet som Business Analyst och är dessutom intresserad av fordonsindustrin? Då har vi på Adecco tjänsten för dig!

Vi på Adecco söker nu en Business Analyst till framtida uppdrag inom vår uthyrningsverksamhet på Hisingen i Göteborg. Genom att arbeta som konsult hos oss får du snabbt konkurrenskraftiga erfarenheter samtidigt som du får möjlighet till kontinuerlig utveckling inom ditt kompetensområde! Dessutom kan du fortsätta att bygga upp ditt professionella nätverk av värdefulla kontakter.

Om tjänsten
Som Business Analyst arbetar du tillsammans med Business controllers och stöttar dem med olika arbetsuppgifter inom controllerfunktionen. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö med många kontaktytor både lokalt och internationellt och du kommer även få hjälpa andra avdelningar med relaterade arbetsuppgifter. Vår kund är en ledande aktör inom fordonsindustrin och nu har du möjligheten att bli en del av deras professionella team!

I din roll som Business Analyst kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Analysering av resultat såsom månatliga resultat och rapporter samt veckovisa rapporter för fakturerade kostnader.
  • Analysera kostnadsuppskattningar.
Om dig
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du även erfarenhet av redovisning är det meriterande. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Excel och har du även arbetat i SAP så är det fördelaktigt. Tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom automotivindustrin är starkt meriterande.

Vidare ser vi att du som person är analytisk, noggrann, strukturerad och kommunikativ. Ditt professionella sätt och din förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt samt att se möjliga förbättringar i det dagliga arbetet, ger dig goda förutsättningar för att skapa framgång inom ditt ansvarsområde.

Viktigt för tjänsten är:
  • Du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Att du har flerårig erfarenhet av analys och uppföljning i en större organisation.
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Business Analyst är ett konsultuppdrag där tillsättningen sker fortlöpande under ansökningstiden och du som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Vi får in uppdrag löpande och rekryteringsarbetet påbörjas således redan nu och fortgår under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jonatan Göransson via tel: 073 - 684 73 32.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 okt (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.