Bli innesäljare i Göteborgsområdet

Bli innesäljare i Göteborgsområdet

Adecco hjälper våra kundbolag i Göteborg att rekrytera innesäljare löpande. Vi söker dig som är karriärssugen, orädd och målinriktad: en naturlig säljare helt enkelt! Under intervjun hos oss kommer du att få kunskap om tjänster med och utran provision. Tjänsterna är ex. B2B försäljning( men även mot privatmarknad) som innesäljare i rollbeskrivningar såsom säljkoordinator, mediasäljare, el-säljare, eventsäljare, företagssäljare, försäkringsrådgivare, banktjänsteman samt få information om andra tjänster inom marknadsföring och försäljning. Under intervjun tar vi tillsammans fram vilken tjänst som passar just dig. Alla våra kundbolag erbjuder en gedigen utbildning i början av anställningen. De flesta bolagen erbjuder även en tillsvidare anställning med 6 månader prövotid.

Om tjänsten
Som innesäljare ser du inget som omöjligt och du trivs att arbeta i en roll där du med en grundlön kan påverka din lön positivt. Det är ju bara du som sätter gränserna! Din viktigaste uppgift är att kartlägga ditt bolags kundmarknad och hitta nya kunder. I vissa roller har du även hand om befintliga kunder. Du ringer kunder och utför möten både på telefon.

Våra kundbolag har över 20 stycken anställda och brukar vara i en expansiv fas då deras produkter & tjänster är eftertraktade. Din arbetsdag kommer att vara mycket varierande. Därför behöver du ha ett målfokus och tycka om att träffa nya människor.

I din roll som utesäljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Beroende på tjänst endast ha hand om befintliga och/eller nya kunder
  • Hålla i kundmöten & kartlägga kundernas behov
  • Offerter & Avtal samt övrig administration
Om dig
Du är en naturlig säljare - MEN i vissa fall behöver du ej ha arbetat som det innan. Du kommer få en gedigen säljutbildning av vårt kundbolag.

Det meriterande om du arbetat som butiksäljare alternativt i någon form av säljande kundtjänst eller dylikt tidigare. Självklart vore det optimalt om du har några år på nacken som innesäljare och vill ta nästa steg i karriären.

Självklart är du snabbtänkt, målinriktad och affärsmedveten. Men framförallt är du karriärssugen och förstår vad försäljning faktiskt innebär.

Viktigt för tjänsten är att du är:
  • Orädd & målinriktad: Du tycker det är roligt att nå ut till nya människor
  • Affärsinriktad med ett högt målfokus
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Tjänsterna kommer komma ut i början av hösten. Rekryteringsarbetet kommer att påbörjas i augusti 2018. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Vänligen bifoga CV, personligt brev och ansök omgående genom att klicka på knappen "Ansök".

OBS! Vi har ofta över 100 stycken ansökningar i våra proaktiva annonser. Därför kommer du kunna påbörja din del av rekryteringsprocessen omgående. Du behöver alltså inte vänta på att vi ringer dig utan du kan utföra följande uppgifter först:

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer att få göra ett videoklipp hemifrån. Vi skickar ut en länk via mail. Du filmar dig själv och besvarar ett fåtal kontrollfrågor. Detta för att vi ska kunna erbjuda dig en tjänst som matchar just dina önskemål. Endast våra rekryterare kommer att ha tillgång till videoklippet.

Ett personlighetstest (MAP) skickas även till din mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Vi kommer kontakta dig via mail, telefon & sms beroende på var din ansökan befinner sig i rekryteringsprocessen.

De som går vidare efter videoklippet får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofia Petersson via 031 720 72 10.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Sökord
Säljare, Innesäljare, Account manager, Försäkringsrådgivare, Bankrådgivare, Butikssäljare, Butikspersonal, Butik, Adecco, Göteborg
Mer info
Kontaktperson Sofia Petersson
Telefon 0317207210
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 aug (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.