Bemanningskoordinator till Adecco

Bemanningskoordinator till Adecco

Just nu söker vi efter en bemanningskoordinator som är en service minded och noggrann administratör till vår enhet General Staffing i Göteborg. Drivs du utav att göra bra affärer och ha kontakt med olika typer utav människor? Vill du tillhöra ett team där lagkänslan är på topp och laget går före jag:et? Då är det dig vi söker!

Om tjänsten
Som bemanningskoordinator kommer du främst att hantera vår flexibla bemanning och all administration kring det. Arbetet innefattar bland annat att lägga bokningar, hantera arbetsscheman, kontakt med konsulter och introduktioner för nya medarbetare. Arbetet utförs främst i våra affärssystem och via telefon. Du kommer att ingå i vår enhet General Staffing som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal, både tjänstemän och kollektivanställda. Dina närmsta kollegor kommer vara ett affärsfokuserat gäng konsultchefer som alltid har nära till skratt och din närmaste chef blir ansvarig Team Leader. Vi sitter i öppna landskap mitt i centrala Göteborg där vi ofta avnjuter vår lunch i solen på terrassen. Rollen är ny på vår enhet och du kommer att ha möjlighet att påverka innehållet i tjänsten.

I din roll som bemanningskoordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Administration kring vår flexibla bemanning
  • Kontraktsskrivningar och introduktioner av nya medarbetare
  • Vara involverad i övriga projekt
Om dig
Vi söker dig som har ett intresse av att arbeta i en bransch där det är fokus på människor, business och resultat. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område och har tidigare administrativ erfarenhet. Har du arbetat inom bemanningsbranschen är det meriterande, likaså tidigare erfarenhet av affärssystem och Excel.

Vidare ser vi att du är noggrann, har koll på ditt ansvarsområde och är serviceminded i alla touchpoints med kunder, konsulter, kandidater och kollegor. För att trivas i rollen behöver du tycka om att kommunicera muntligt och skriftligt med olika typer utav människor.

Viktigt för tjänsten är:
  • Noggrannhet
  • Drivas av att göra bra affärer
  • Administrativ och kommunikativ förmåga
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten som bemanningskoordinator är på heltid och vi beräknar att tillsätta tjänsten inom kort. Du kommer att erbjudas en tillsvidareanställning med 6 månaders prövotid i Adecco HR AB.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Vi önskar att vår nya kollega är på plats vecka 32. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Team Leader:

Linus Eng via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Bemanningskoordinator, Adecco, Göteborg, Bemanningsbranschen, General Staffing, Flexibel bemanning, Administration, Konsultchef
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 21 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.