Administratör till Vector

Administratör till Vector

Är du noggrann och brinner för kundkontakt? Har du en god kommunikativ förmåga och gillar att skapa långsiktiga kundrelationer?
Då kan just du vara den vi söker till kontoret på Lindholmen!

Vector är den ledande leverantören av mjukvaruverktyg och mjukvarukomponenter för nätverk baserade på CAN, LIN, MOST, FlexRay m.m. Våra lösningar och produkter används inom fordonsindustrin och industriautomation. Läs mer på www.vector.com


Om tjänsten
Vector söker en administratör som är lösningsorienterad och brinner för att stärka kundrelationer. I din roll kommer du att arbeta ihop med övriga på avdelningen och ha ett nära samarbete med kollegor. Du kommer dagligen driva problemlösningar inom verksamheten samt säkerställa att alla processer följs. I arbetet ingår även en del koordinering, offertskrivning samt kunna ge bra service via mail och telefon.

I din roll som administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Offert - och orderhantering
 • Fakturering
 • Koordinering av aktiviteter för försäljningsingenjörer
 • Backofficeadministration
 • Administrera garantiärenden och reparationer
 • Databashantering
Om dig
Teamet består av olika typer av människor med olika bakgrunder, gemensamt för dessa är att de har ett brinnande intresse för lösningsfokusering och struktur. Viktigt för tjänsten är att du har en god kommunikativ förmåga, men framförallt att du har intresse för administration. Du behöver vara duktig på att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter för att uppnå ett effektivt arbetssätt. Som person är du även noggrann, analytisk och tycker om att agera som spindeln i nätet med många bollar i luften. Vi ser att du som person vill utvecklas inom Vector och vill växa med bolaget.

Viktigt för tjänsten är:
 • Goda kunskaper i Excel
 • Goda kunskaper i MS Office
 • Goda kunskaper i engelska både i tal och skrift
 • Erfarenhet av SAP är meriterande
 • Ekonomisk utbildning eller liknande är meriterande
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen

Tjänsten som Administratör på Vector ska tillsättas omgående.
Vector har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Vector erbjuder dig en spännande roll i ett företag med engagerade medarbetare.

Ansök tjänsten via annonsen, dessvärre har vi ingen möjlighet att ta emot ansökningar via mail. Tjänsten är en ett konsultuppdrag på 6 månader, för rätt person blir du sedan tillsvidareanställd av Vector. Alla frågor kring tjänsten går via Adecco till isabell.josefsson@adecco.se

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
 • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
 • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
 • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
 • Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Isabell Josefsson via 08 - 100 500

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Administratör, Excel, fakturering, offert, Göteborg, Lindholmen, Vector, Adecco
Mer info
Kontaktperson Isabell Josefsson
Telefon 08-100500
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.