Administratör sökes till Spädbarnsfonden

Administratör sökes till Spädbarnsfonden

Vill du jobba som administratör för en samhällsnyttig förening? Är du en strukturerad och driven person? Spädbarnsfonden söker nu en administratör på 75%.

Om föreningen
Spädbarnsfondens uppgift är att arbeta för en professionellare vård och bemötande för dem som mister ett litet barn före födseln eller under barnets första levnadsår. Spädbarnsfonden informerar, utbildar och stödjer forskning om spädbarns död och hälsa.

Idag har Spädbarnsfonden 650 medlemsfamiljer. Det är både familjer som mist barn men även vänner och anhöriga. Utöver det riktar sig Spädbarnsfonden till sjukhuspersonal, begravningsbyråer, kyrkor och andra som möter en familj i samband med förlusten av ett litet barn.

Om tjänsten
I rollen som administratör kommer du att assistera styrelsen i ekonomiska redovisningar samt hålla i ansökningar och återrapporteringar. En stor del av arbetet kommer att gå ut på att strukturera och hitta sätt att förenkla de olika processerna.

Uppdraget är ett deltidsuppdrag på 75 procent och sträcker sig sex månader framåt med start i mitten av augusti.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:
  • Ta hand om inkommande samtal, mail och förfrågningar samt göra uppföljningar.
  • Ta fram ett förenklat sätt att jobba med autogiron och medgivanden. Ansvara för att medgivanden läggs in i systemet.
  • Assistera i kontakt med redovisningsbyrå, administrativa system samt upphandlingar.
  • Hålla i bytet av redovisningsbyrå i augusti.
  • Samordna forskningsansökningar med start första augusti
  • Enklare uppdateringar på föreningens hemsidan som sker i wordpress.
Om dig
Vi söker dig som gillar att administrera. Vi ser gärna att du har en god IT-kompetens då jobbet kommer att innebära många olika system. Vi söker en person som har struktur i sitt sätt att arbeta och som är noggrann. Det ses som fördelaktigt om man har jobbat inom ideell sektor sedan tidigare men det är inget krav. En del av tjänsten innehåller serviceinriktade tjänster så som telefon och mailkontakt därför lägger vi stor vikt vid hög servicenivå.

På kansliet i Göteborg arbetar även en kanslist på 75 procent.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om ansökan

Om detta verkar intressant för dig hoppas vi att du skickar en ansökan till oss så snart som möjligt. Vi utvärderar sökande löpande och positionerna kan därmed fyllas innan ansökningsfristen löper ut.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Evelina Hjortskog via Evelina.Hjortskog@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Administratör Ideell förening Spädbarnsfonden Deltid Göteborg Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.