Adecco söker Säljare för framtida uppdrag

Adecco söker Säljare för framtida uppdrag

Vi på Adecco söker dig som är junior eller erfaren inom Sälj för framtida konsultuppdrag, då vi ser en ökad efterfrågan på dessa roller. Du har arbetat med försäljning i en Account Manager roll eller Key Account Manager roll, eller är en kundorienterad person som vill påbörja din karriär inom försäljning.

Som konsult hos oss får du möjlighet till konkurrenskraftiga erfarenheter, från olika organisationer, att sätta på ditt CV. Samtidigt som du fortsätter att utvecklas inom ditt kompetensområde! Dessutom kan du bygga upp ditt professionella nätverk och få tillgång till värdefulla kontakter.

Hur kan din arbetsdag se ut?
Beroende på din erfarenhet och kompetens kommer du få arbeta självständigt, resultatinriktat samt kundorienterat.

I Din roll som Säljare kan bland annat följande arbetsuppgifter förekomma:
  • Bearbeta nya kunder
  • Boka och hålla i kundmöten
  • Upprätthålla och förvalta kundrelationer
  • Utveckla befintliga affärer samt nya affärsmöjligheter
  • Förhandling av priser och avtal
Då annonsen är för framtida tjänster kan det även förekomma andra typer av arbetsuppgifter utöver detta beroende på hur det aktuella uppdraget ser ut. Var tyngdpunkten ligger i dina arbetsuppgifter varierar också mellan de olika uppdragen och din kompetens.
Som konsult hos oss finns det därmed alla möjligheter för dig att utvecklas och växa i din yrkesroll!

Om dig
Vi söker dig som helt enkelt brinner för försäljning och är affärsdriven. Du har en stark drivkraft och stort engagemang med fokus på att leverera bra resultat. Du är nyfiken och orädd, samt har förmågan och är skicklig på att skapa nya relationer. Vi söker både dig som är i början av din karriär men även dig med dokumenterad erfarenhet oavsett bransch.

Kvalifikationer:
  • Tidigare erfarenhet av försäljning och arbete med kunder i någon form.
  • Strategiskt arbete med affärsutveckling
  • Mycket god vana av att arbeta med dator och system som arbetsverktyg, MS Office och SharePoint är meriterande
  • Obehindrade kunskaper i svenska språket, tal och skrift
  • Kunskaper i engelska språket är högt meriterande
Om Adecco
Tjänsterna tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden, med reservation för semestertider.
Våra kundföretag är av olika storlek och verkar i många olika branscher inom Göteborg, Kungsbacka eller Borås med omnejd. Arbetets omfattning är vanligtvis på heltid eller deltid, vardagar mellan kl. 08.00-17.00.
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.


Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Hedvig Reed via Hedvig.Reed@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sälj, Account manager, Key account manager, försäljning, kundbearbetning, förhandling, offert
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.