.Net utvecklare till konsultuppdrag

.Net utvecklare till konsultuppdrag

Vi söker .Net utvecklare till konsultuppdrag via oss på Adecco Professionals. Om du har erfarenhet av C# och funderar på att ta nästa steg i karriären, läs gärna vidare!

Som konsult hos oss
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag. Vi erbjuder dig som konsult en möjlighet att fortsätta växa i karriären och tar välkommet emot dina önskemål.

Om dig
Oavsett om du har ett års- eller tio års erfarenhet i rollen så är du välkommen med din ansökan, men vi ser gärna att du checkar av listan nedan.
  • Du har minst tre års erfarenhet av att jobba med C#
  • Du har kunskap inom Azure
  • Du har viss kunskap av Javascript
  • Du är bekant med SQL och kan arbeta med Github
  • Du pratar svenska
  • Du är en driven person som gillar att utvecklas!
Varför Adecco?
Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter
Om du har några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Tilda Sainila-Kristensson via tilda.kristensson@adecco.se
Har du några frågor angående registrering vänligen kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: .Net developer, C#, Javascript, Dotnet utveckling, Software development, Mjukvaruutvecklare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 17 dec 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.