Account Manager, Göteborg

Account Manager, Göteborg

Account Manager till ett av Sveriges ledande utbildningsföretag

Addskills Cornerstone söker en säljare till Väst

"Vill du jobba med mig och mina härliga kollegor? Jag har själv varit här i 3 år medan några av mina kollegor är uppe och nosar på 20 år och jag trivs fantastiskt bra.Vårt team består av nyfikna, sociala, strukturerade och målmedvetna kollegor där alla gör sitt bästa för att bidra till en positiv och trivsam stämning. Vi arbetar i en bransch som är under ständig förändring med stort fokus på utveckling vilket innebär att man behöver vara lösningsorienterad, stimuleras av att lära sig nya saker och inte vara rädd för att kavla upp ärmarna.
Känner du igen dig i beskrivningen så kommer du att stormtrivas hos oss!"

-Philip Holmberg, Account Manager på Addskills

Vi erbjuder

Ett utvecklande, omväxlande och kvalificerat arbete inom försäljning i en mycket intressant och spännande bransch där vi satsar på tillväxt på en expansiv marknad. Du kommer att representera ett starkt marknadsledande varumärke. Du kommer att ha ett stort eget ansvar och frihet. En attraktiv lönemodell med goda förmåner.

Dina arbetsuppgifter

Du disponerar din tid relativt fritt, och lägger självständigt upp din dag med telefonkontakter, kundmöten, uppföljningar och administration, förutsatt att du levererar goda resultat. Du kommer att arbeta i ett starkt och dedikerat team, i vilket man dels arbetar tillsammans, men också har ansvar för sin egen budget och sitt resultat.

Trivs du med utmaningar och högt ställda mål och vill ha roligt på vägen? Då är detta rätt utmaning för dig.

Din profil
  • Du har tidigare säljerfarenhet antingen ute på fältet eller som innesäljare
  • Du är en skicklig relationsbyggare som skapar förtroende både internt och externt
  • Som person är du öppen, tävlingsinriktad och drivs av mål och resultat
  • Du har ett starkt engagemang, är självgående och proaktiv
  • Har du erfarenhet av utbildning och/eller IT är detta meriterande men inget krav
Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-96 96 91.

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Addskills Cornerstone Group är ett av Sveriges största utbildningsföretag och bildades 1993. Vi har cirka 8000 kursdeltagare fördelade på cirka 1000 kursstarter per år. Vi är specialister på att förverkliga våra kunders planer och målsättningar för kompetensutveckling av IT-proffs, utvecklare och ledare på alla nivåer. Vi har en marknadsledande position och är representerade med toppmoderna kurscenter i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, fältsäljare, distriktsäljare, regionsäljare, utesäljare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 7 mars (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!