Gothia Revision söker en Receptionist / Administratör.

Gothia Revision söker en Receptionist / Administratör.
Ansvarig Receptionist/Administratör
Då vår ordinarie receptionist/administratör är mammaledig, söker vi nu en person som kan ta ansvaret för receptionen och företagets interna administration.

Huvudsakliga ansvarsområden
Dina primära arbetsuppgifter blir att ta hand om receptionen samt sköta företagets fakturering, diverse inköp, fikarummet och telefonväxeln.

Det kan också tillkomma arbetsuppgifter såsom ärenden hos Bolagsverket, interna löner samt företagets bokföring om du har den kompetensen.

Profil
Vi söker dig som har ett naturligt driv och ett stort engagemang. Vi ser att du har en väl utvecklad serviceförmåga där både struktur och flexibilitet är viktiga ingredienser. För att trivas i bolaget är du jordnära och social. Du har lätt för att samarbeta och bemöter såväl medarbetare som kunder med respekt och positivitet. Du har även en mycket god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift.

Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i ett trevligt företag där vi är noga med att personalen mår bra. Företagets festkommitté, som drivs av personalen, anordnar ett antal uppskattade aktiviteter per år.

Om du känner att din profil matchar ovanstående beskrivningar och egenskaper samt att du har den där extra drivkraften är du välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Addsell Rekrytering.
För mer information, vänligen ring rekryteringskonsult Martin Nyberg 0705-109001.

Välkommen med din ansökan!
Gothia Revision är ett expansivt revisions- och konsultföretag som erbjuder tjänster inom revision, skatterådgivning, annan revisionsnära rådgivning, redovisning och bolagsverksärenden. På kontoret, som är beläget i Almedal strax söder om Liseberg, arbetar idag 25 personer, varav 5 kvalificerade revisorer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 jan (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hittar, identifierar och säkerställer att rätt kandidat hamnar på rätt plats!