Hoppa till innehåll

Automationsingenjör till Actemium!

Är du en driven och nyfiken automationsingenjör som är intresserad av nya utmaningar? Vill du också arbeta i en organisation med en stabil grund och en stark utveckling och sammanhållning? Då kan det vara dig vi söker!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker i samarbete med Actemium en automationsingenjör. Du kommer att tillhöra en större koncern med varumärken såsom Actemium, Emil Lundgren, Eitech Electro och INAC som erbjuder tjänster inom elteknik och automation. Hos Actemium blir du en del av ett härligt gäng och samtidigt får du tillgång till deras världsomspännande nätverk där säkerhetm ansvar och en vilja att dela kunskap och kompetens står i fokus. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Actemium. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Hos Actemium får du jobba tillsammans med kompetenta specialister, projektledare, programmerare och konstruktörer. De arbetar ofta i team tillsammans mellan olika kompetensområden. Du får möjligheten att arbeta varierat vilket gör att du utvecklas och utmanas kontinuerligt. Du kommer arbeta i en stimulerande miljö med trevlig gemenskap och där din personliga utveckling värderas högt. Du kommer ha stor frihet att själv och tillsammans med kunder och kollegor utforma ditt arbete.

Arbetsuppgifter
Som automationsingenjör hos Actemium kommer du arbeta med många spännande arbetsuppgifter, exempelvis:
 • Programmering av PLC, DCS och SCADA system.
 • Utcheckning och idrifttagning av anläggningar.
 • Förstudier och upphandlingar, projektering.
 • Utveckling av egna kundrelationer.
Krav
Vi söker dig som har:
 • En eftergymnasial utbildning inom automation.
 • Erfarenhet inom industri, där du exempelvis arbetet med styrskåp, elskåp och programmering.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska.
Meriterande
 • Erfarenhet av programmering av ABB 800xA. Även meriterade om du har erfarenhet av andra ABB system.
 • Erfarenhet av montageövervakning, utcheckning och idrifttagning.
 • Erfarenhet av Siemens system.
 • Erfarenhet av konstruktion. Om man kan felsöka förståelse av kretsscheman och att man har grundläggande förståelse för elkonstruktion och felsökning.
 • Tidigare erfarenhet av egna kundrelationer.
Körkort är önskvärt då resor förekommer.

Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Actemium. Vi ser gärna att du har en stark serviceinriktning och är känslig för att tillgodose kundens behov. Vidare är du flexibel, med tanke på den snabba förändringstakten inom projekten. Att vara en lagspelare är också av stor betydelse då samarbete i projektgrupper är en central del av arbetsmiljön.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#automationsingenjör #automation #actemium #elteknik #programmering #kundkontakt #industri
Actemium logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
20 dec. 2023 (20 dagar kvar)

Kontaktperson
Adrian Couture
Email

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!
https://pn.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb