PLC och SCADA utvecklare

PLC och SCADA utvecklare

Trots att tekniken blir mer och mer avancerad blir den lättare att använda. Utvecklingen förbättrar hela tiden möjligheten att styra processer, samla data och analysera. Du behöver inte ha full koll på ord som molnet, mobilitet, dataanalys, automatisering, digitalisering och maskin till maskin för att dra nytta av avancerad teknik. Huvudsaken är att vi har det. Vi verkar inom Industri, Infrastruktur och Fastighet. Där styr vi allt från recept för bullmaskiner och asfaltstillverkning till broar, tunnlar, flygplatser, klimatet i sjukhusets operationsrum och minskad energiförbrukning i fastigheter. Det krävs ofta djup kunskap för att göra något enkelt. Den kunskapen har vi. Vi fokuserar på värde och affärsnytta snarare än tekniken i sig när vi sammanlänkar och styr tekniska system och hjälper våra kunder att utveckla verksamheten. Det som oftast sätter gränserna för vad vi kan göra är just människan - att tänka ut vad vi vill ha som inte finns än. Det är den stora utmaningen.

AcobiaFLUX söker
PLC och SCADA utvecklare inom Infrastruktur till Göteborg

Om Oss
AcobiaFLUX utvecklar tekniska lösningar men därmed inte sagt att teknik är det enda vi fokuserar på. Sedan många år arbetar vi också aktivt med personlig och organisatorisk utveckling på ett mellanmänskligt plan. Det är en viktig pusselbit för att förstå varandra och våra kunder. Det leder till ett bättre samarbete. Personlig och organisatorisk utveckling når vi genom utmaningar och genom det stärks vi som medarbetare. Det ger oss ytterligare kunskap och energi för att möta och förstå våra kunders behov och skapa ännu bättre lösningar och funktioner som effektiviserar deras verksamheter. Våra värdeord är ansvar, godhet och mod.

Jobbet som Systemutvecklare
Inom enheten Infrastruktur befinner vi oss i en spännande utvecklingsfas. Vi har mycket att göra och behöver förstärka med ytterligare systemutvecklare. Du kommer att få en roll i ett engagerat och utvecklande team där du får stort inflytande för design av den tekniska lösningen i samarbete med både kunden och kollegor. Hos AcobiaFLUX kommer du att arbeta med allt från mindre eftermarknadsprojekt till riktigt stora projekt och prestigefulla kunder. Du kommer att jobba nära kunden därför är det viktigt att du är lyhörd för kundernas önskemål och har ett intresse för merförsäljning. Tjänsten är placerad i Göteborg.

Den kollega vi söker har följande profil
 • En eftergymnasial utbildning inom automation, systemvetenskap eller motsvarande erfarenhet som kan bedömas som likvärdig
 • God erfarenhet av SCADA utveckling såsom iFix, WinCC OA eller Citect
 • God erfarenhet av PLC programmering såsom Siemens, Mitsubishi, Beckhoff eller ABB
 • Du behärskar Officepaketet
 • Du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska
 • Innehar körkort då det kan förekomma resor i tjänsten.
För AcobiaFLUX är samarbete en ledstjärna. Det innebär bland annat att vi värdesätter sociala egenskaper lika högt som kunskapsbaserade. Det är kombinationen som gör oss unika och till AcobiaFLUX.

AcobiaFLUX erbjuder
 • En arbetsplats där kreativitet, struktur och kvalitet uppskattas och värdesätts
 • Möjligheten att jobba med proffsiga, prestigelösa kollegor med entreprenörsanda och ett stort driv samt lösningsfokus
 • Möjlighet att påverka och där det är korta och enkla beslutsvägar
 • En bra balans mellan privat- och arbetsliv
 • En mycket bra stämning mellan kollegorna och i de team vi jobbar i
Kontakt
Vi samarbetar med Intenso Tenikrekrytering i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Josefine Petersson 0702-501429 eller Nicole Diener 0735 258686.

AcobiaFLUX grundades 1995 och är en totalleverantör inom Industriell IT & Automation. Vi har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Tranås och Larvik i Norge. Vi erbjuder våra kunder innovativa löningar som automatiserar och effektivisera funktioner inom Industri, Infrastruktur och Fastighet. Vi kombinerar engagemang med djup kunskap i teknik och känsla för design, struktur, funktion och kvalitet. Vi bygger långsiktiga affärsrelationer till våra kunder.

Vi är idag ett sextiotal medarbetare med lång erfarenhet och bred utbildning. Här arbetar civilingenjörer, systemutvecklare och personer med specialistkunskaper från våra affärsområden med en gemensam vision - att varje verksamhet kan förbättras. Läs mer www.acobiaflux.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.