doWhile söker erfaren systemutvecklare!

doWhile söker erfaren systemutvecklare!

Som systemutvecklare hos doWhile kommer du att jobba med projekt inom CI/CD, DevOps och testautomation. Det är genom dina kunskaper inom C++, C#, Java eller Python som du kommer att bidra i projekt ue hos kund. doWhile är vad som händer när djupt drivna personer med en stark önskan om frihet och nöje sluter samman. Om du vill vara en del av den starka gemenskap som styr företagets riktning och tillväxt, sök redan nu då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för doWhiles räkning en systemutvecklare till deras kontor på Lindholmen. doWhile grundades 2017 och är idag ca 27 stycken fördelade över ett flertal spännande roller. Allt ifrån mjukvarudesigners till affärsutvecklare.

doWhile är en mix av det traditionella IT-konsultbolaget och produktbolaget då de även har en egen produkt. De är verksamma inom områdena software development, continuous integration och -deployment samt DevOps och testautomation. doWhile hjälper sina kunder inom just dessa områden. Vidare har bolaget utvecklat en egen produkt, en lösning som är baserad på olika test- och analysverktyg för att kunna hitta och identifiera buggar i system.

Mottot på doWhile är Weve got your back, något de står bakom till fullo och som gör att detta kan vara den perfekta rollen för dig som är systemutvecklare. Drömmer du om en öppen, ambitiös och rolig arbetsmiljö som genomsyras av en stark familjekänsla så har du hittat rätt!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som utvecklare på doWhile kommer du att få hjälpa deras kunder med skräddarsydda lösningar inom områden som CI/CD, DevOps och testautomation. Du kommer sitta ute hos doWhiles kunder runt om i Göteborg och ditt fokus när det kommer till systemutvecklingen ligger i språken Java, C#, C++ samt Python, vars omfattning varierar beroende på projekt. Vidare kan du förväntas använda tekniker så som Jenkins, Git, Gerrit, Artifactory, Docker, Kubernetes, Ansible etc. Här får du som sagt möjligheten att arbeta med det som DU vill då du är med i beslutsfattandet kring projekten.

Vi söker dig som
 • Har en akademisk utbildning inom exempelvis datateknik, systemvetenskap eller teknisk fysik.
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom systemutveckling, programmering eller liknande.
Besitter mycket goda kunskaper inom ett av följande programmeringsspråk: Java, Python, C# eller C++.
 • Har goda kunskaper samt en god förståelse inom CI-verktyg för att kunna automatisera build, test, deploy etc.
 • Har fritidprojekt att visa upp inom CI/CD.
 • Behärskar svenska och engelska.
Som person är du:
 • En problemlösare som med hjälp av sina kollegor löser problemen ni ställs inför.
 • En initiativtagare som tar tag i saker och kan jobba självständigt.
 • Trivs i en mångkulturell miljö.
Vidare krävs det att du som person är serviceinriktad och konsultmässig då du kommer möta många av doWhiles olika kunder dagligen.

Övrig information
 • Start: Flexibelt
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Lindholmen, Göteborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Do Whiles önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

dowhile The company was formed early 2017 by a group of talented software engineers with diverse backgrounds and experiences, ranging from software design through to business development. Since then, weve been growing the company carefully and consciously, attracting those with the ambition to grow, getting things done and having fun while doing it.