Digital Operations till Lagerhaus!

Digital Operations till Lagerhaus!

Vill du ha en ledande och operativ roll där du får driva Lagerhaus IT-miljö från A till Ö? Då kan du vara vår nya Digital Operations! Vi söker dig som ständigt vill ligga i framkant och som trivs i en teknisk roll där du inte är rädd för att ta tag i nya utmaningar, stora som små. I rollen som Digital Operations kommer du ha en självständig och ansvarsfull roll där du på egen hand driver igenom olika beslut och IT-lösningar. Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lagerhaus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Lagerhaus kontoret definieras av entreprenörsmässiga personer som alla har unika egenskaper inom sitt eget område, det är högt till tak och en lekfull stämning som bevaras genom att alla levererar och pratar öppet om problem och lösningar. Lagerhaus använder den tekniken som passar bäst för att organisationen ska ha de bäst lämpade lösningarna och verktygen för att både kunna växa och bibehålla en god arbetsstruktur. Arbetet innebär därmed att arbeta kreativt både med nya och tidigare beprövade metoder.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Lagerhaus.

Arbetsuppgifter

I rollen som Digital Operations kommer du att arbeta nära de leverantörer och servicepartners som hanterar Lagerhaus IT-tjänster. I rollen kommer du att ansvara för kontinuerlig förbättring av IT-struktur- och strategi samt arbeta för att optimera och effektivisera de interna arbetssätten kopplade till verksamheten med hjälp av IT. För detta behöver du vara påläst om nya trender och ha en övergripande förståelse för affärsprocesser och IT. Du kommer agera kravställande och beställande och därför är det viktigt att du har goda kunskaper över olika komponenter i en IT-miljö såsom hårdvara, nätverk, arbetsstationer, licenshantering samt telefoni för vilka du också kommer att vara operativt ansvarig i den dagliga driften.

Du kommer att ha budgetansvar och koppla olika investeringsbehov till IT-strategin för att skapa en så kostnadseffektiv drift som möjligt kring den befintliga IT-miljön. Utöver detta kommer du med din förmåga att se tekniska möjligheter var ett bollplank till organisationen i strategiska frågor inom digitaliseringen, bland annat E-handel. Du kommer ansvara för dialogen kring OMNI-teknologi samt koordinera från den interna organisationen och omsätta dessa i tekniska lösningar tillsammans med applikationsleverantörer för POS, ERP, CRM, E-Handel och betalning.

Vi söker dig som

Har ett brinnande intresse för IT samt affärsutveckling och som ständigt uppdaterar dig kring de senaste trenderna inom IT. Eventuellt har du en examen ifrån en IT-relaterad utbildning, detta är dock inget krav då stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet samt dokumenterade erfarenheter som är relevanta för tjänsten. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat då detta används i kommunikationen internt.

Utöver krav på språk söker vi dig som har:
  • Minst 5 års dokumenterad erfarenhet inom IT/Retail-branschen
  • Erfarenhet av E-handel och olika typer av betallösningar
  • Kunskaper kring datalager och utveckling av rapporter, exempelvis SQL Server/SQL syntax, BI verktyg såsom reporting services, qlikview, microstrategy m.m
Vi ser att du är trygg i arbetet med OMNI-modellen och hur detta kan implementeras med ERP/POS-system/E-Handeln, samt på vilket sätt detta kan optimera den digitala verksamheten.
* Gedigen retail erfarenhet inklusive fysiska butiker

Som person är du beredd att anta en personlig utmaning samt få ett stort ansvar i att utveckla IT och den digitala affären hos Lagerhaus. Vidare är du en ansvarstagande och affärsorienterad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog samtidigt som du inte är rädd att hugga i där det behövs. Du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem där du sätter höga krav på att leverera kvalitet i ditt arbete. Vidare behöver du vara självgående, resultatinriktad och problemlösande.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Tillsvidareanställning med inledande provanställning
  • Lön: Fast månadslön
  • Placering: Centrala Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lagerhaus är en inredningskedja som erbjuder praktiska produkter med en unik design och som enkelt förnyar hemmet. Sedan starten har den största delen av sortimentet bestått främst av egendesignade mönster och varor. Första butiken öppnades i Göteborg 1996 och idag drivs 36 butiker över hela Sverige samt 6 butiker i Norge. Utöver butiker opererar Lagerhaus även via e-handel i Norden, detta med fokus på främst Sverige och Norge. Huvudkontoret ligger i Göteborg och företaget ägs av Axel Johnson-koncernens investeringsbolag Novax AB.