Volvofinans söker deltidare inom kundservice!

Volvofinans söker deltidare inom kundservice!

Volvofinans är Sveriges största bank specialiserad på bilar. De söker nu handläggare på deltid till sin kundservice med fokus på problemlösning, merförsäljning och förstklassig service. Vill du bli en del av en innovativ arbetsplats med härlig stämning och goda interna utvecklingsmöjligheter? Kan du jobba cirka 2 pass i veckan samt heltid under introduktionen runt årsskiftet? Ansök idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Volvofinans utvecklar och säljer enkla och smarta lösningar för finansiering och betalningar. Allt från nya typer av billån och leasingkontrakt, till digitala tjänster och appar som håller koll på hur mycket din bil egentligen kostar varje månad. Helt enkelt allt som har med en smartare bilekonomi att göra.

Vi befinner oss mitt i ett digitalt äventyr där utvecklingstakten är väldigt hög Marianne Moberg, CIO

Academic Work söker nu ett par handläggare på deltid till Volvofinans kundservice. Uppdraget kommer vara på deltid och sträcka sig långsiktigt, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Uppdraget startar med en introduktionsutbildning på heltid den 17 december-11 januari, med undantag för julveckan. Därefter kommer omfattningen vara på deltid under terminerna med 2 pass i veckan. Omfattningen kan öka till 2,5 pass vid toppar i verksamheten. Under sommaren finns goda chanser till heltidsjobb.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som handläggare på kundservice arbetar du med kundvård och merförsäljning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara behjälplig och ge bästa möjliga service i samtal med Volvofinans kunder, partners och återförsäljare.

Exempelvis kommer du att:
 • Guida kunder i allt från fakturering, registrering och uppläggning av lån till bortglömda pinkoder.
 • Sälja in Volvofinans tilläggstjänster för att leverera ännu bättre upplevelse och service.
 • Agera teknisk guide i digitala gränssnitt som app och hemsida samt säkerställa en kvalitativ och snabb lösning på kundens problem.
Som handläggare på kundservice ingår du i ett team bestående av 34 engagerade och kunniga kollegor. Stämningen är härlig och kollegorna ser till att ha roligt tillsammans som ett lag. De uppmärksammar prestationer och firar gärna lite extra vid goda resultat.

Vi söker dig som
 • Är student på högskola eller universitet, med minst 1 år kvar på dina studier.
 • Har tidigare erfarenhet av en serviceinriktad roll.
 • Kan delta vid introduktionsutbildningen på heltid mellan 17-21 december, 2-4 januari samt 7-11 januari.
 • Är tillgänglig för jobb 2,5 pass i veckan (måndag-fredag) mellan 08.00-17.00.
 • Är obehindrad på svenska och engelska i tal och skrift.
 • Går du vidare i processen kommer ett utdrag ur belastningsregistret från
Polismyndigheten att efterfrågas.

Som person är du:
 • Serviceionriktad
 • Ansvarstagande
 • Problemlösande
Övrig information

Start: Utbildningstart 17 december.

Omfattning: Cirka 2 pass i veckan. Heltid under introduktion kring årsskiftet samt goda chanser till heltid under sommaren.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Volvofinans är Sveriges största bank specialiserad på bilar. Deras vision är att skapa ett bekvämare och tryggare bilinnehav för sina kunder genom att erbjuda flera olika finansieringslösningar och betaltjänster som ger den bästa kundupplevelsen och en enklare vardag.