Vill du utveckla 5:e generationens datanät?

Vill du utveckla 5:e generationens datanät?

Vill du tillsammans med likasinnade kollegor vara med på resan i skapandet av nästa generations produkter inom datakommunikation? Vi söker nu utvecklare där du får fördjupa dina programmeringskunskaper och arbeta agilt. Arbetet är teambaserat där ni tillsammans arbetar lösningsfokuserat för att utveckla produkten.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning utvecklare med brinnande intresse för programmering. Här utmanas du som utvecklare att ständigt söka ny kunskap för att utveckla dina programmeringskunskaper och på så vis hitta de rätta lösningar på de arbetsuppgifter ni har.

Vår kund ligger i framkant inom telekombranschen och utvecklar 5:e generationens datanät(5G). Som utvecklare kommer du sitta med med programutveckling för att bidra till Packet Cores framgång. Packet Core arbetar med att utveckla infrastrukturen för mobila datanät. Du kommer ingå i ett team som bygger system som har höga krav på prestanda samt tillförlitlighet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och är initialt 6 månader med möjlighet till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Tjänsten är således långsiktig och målet är att kunna bli överrekryterad till kund på sikt.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett korsfunktionellt team som arbetar agilt och enligt scrum. Teamen är självgående där ni tillsammans hittar den bästa lösningen på den uppgift som tilldelats. Du arbetar med hela kedjan som mjukvaruutvecklare från design, utveckling till test. Mjukvaran som ni hanterar är avancerad och ska ständigt utvecklas där ni optimerar lösningar inom datakommunikation.

Du kommer att:

* Programmera i C/C++ samt Erlang

Vi söker dig som
  • Har läst på universitetet med inriktning datavetenskap eller liknande
  • Har erfarenhet av C/C++
  • Behärskar det engelska språket obehindrat i både tal samt skrift då det är koncernspråk och arbetet sker framförallt på engelska
Det är meriterande om du har kommit i kontakt med Erlang men det är inget krav. Är du däremot nyfiken och vill du lära dig med om funktionell programmering är det här en perfekt tjänst för dig.

Som person är det är viktigt att du är drivande i din egen utveckling inom programmering. Du har således ett stort intresse för området och är öppen för hela tiden utmana dig själv för att nå slutmålet på bästa sätt.

Du är en lagspelare och vill arbeta i en agil miljö där ditt bidrag är direkt kopplat till slutprodukten. Låter ovan intressant där du ser en möjlighet att kunna växa tillsammans med företaget samt dina kollegor, då ska du söka den här tjänsten!

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Lindholmen
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork