Vill du ta nästa steg inom IT-support?

Vill du ta nästa steg inom IT-support?

Har du 1-2 års erfarenhet inom IT-support? Vill du ta steget vidare till en självgående roll med mycket ansvar? Är du bra på att planera upp dina arbetsdagar på ett strukturerat sätt men kan även vara flexibel och anpassa dig efter nya förutsättningar? Hos vår kund får du stor användning av detta och chans till stora utvecklingsmöjligheter. Låter detta som något för dig? Sök nedan!

Information om uppdraget

Vår kund söker nu en tekniker som ska hantera IT-supporten på deras två kontor. I Gårda sitter managementavdelningen och i Sisjön sitter IT-avdelningen. Därav är det viktigt att du är flexibel och planerar dina dagar utifrån behovet som uppstår. Du kommer arbeta självständigt så viktigt är att du känner dig trygg i din roll och trygg med att planera upp dina arbetsdagar.

Du erbjuds
 • Goda utvecklingmöjligheter internt
 • Interna utbildningar och certifikat
 • En roll med eget ansvar och möjlighet att arbeta flexibelt
Detta är ett konsultuppdrag, du kommer anställas hos Academic work och jobba hos vår kund. Vår kund söker en person som vill utvecklas med företaget och för rätt person är det ett långsiktigt uppdrag. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer jobba tätt ihop med både IT-avdelningen och managementavdelningen och stötta där det behövs. Du kommer agera intern support mot kollegor inom företaget och agera problemlösare gällande tekniska frågor och support. Du kommer arbeta tätt ihop med teamen men själv strukturera och prioritera upp dina dagar för att kunna vara så effektiv som möjligt. Det finns stora möjligheter att visa framfötterna och få ta dela av interna utbildningar och därmed utvecklas vidare i rollen och på företaget.

Vi söker dig som
 • Har minst 1 års erfarenhet av support
 • Har obehindrade kunskaper i svenska i tal och skrift
 • Har körkort och tillgång till bil
Tekniska kompetenser:
 • Windows server
 • Office 365
 • Active Directory
 • iOS / Android
 • VMWare och SCCM
Som person är du social och kommunikativ och du trivs i en roll med mycket eget ansvar. Du planerar utan problem upp din egen dag på ett noggrant och strukturerat sätt. Vidare har du en god samarbetsförmåga och motiveras av problemlösning. I denna rekryteringsprocess kommer det ligga stor vikt vid personliga egenskaper och driv.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se