Vill du leda utan att vara chef?

Vill du leda utan att vara chef?

Är du en person som trivs med att arbeta i ett fartfyllt tempo och samtidigt leda andra utan att vara chef? Har du dessutom erfarenhet av en koordinerande roll? Då kan vi ha tjänsten för dig! I rollen som produktionskoordinator får du en varierande vardag där din förmåga att planera och samordna sätts på prov! I tätt samarbete med fälttekniker blir du ansvarig för planering av drift- och underhållsarbete för stora delar av Sveriges telekommunikation. Ta chansen redan idag och sök tjänsten, start är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Ericsson Local Services räkning en produktionskoordinator för start i juli. Uppdraget är ett vikariat till och med mars 2019. Ericsson Local Services lokaler ligger i natursköna Jonsered dit du tar dig enkelt med anting tåg, buss eller bil. Arbetstiderna varierar mellan 06:30-15:00 och 09:30-18:00.

Ericsson Local Services arbetar med bygg, drift samt underhåll av nätinfrastruktur. Klicka dig in på Ericsson Local Services officiella Instagram och se/läs mer om deras verksamhet!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ericsson Local Services önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ericsson Local Services.

Arbetsuppgifter

Som produktionskoordinator ansvarar du för att planera ut uppdrag till fälttekniker utifrån deras specifika kompetenser. Du bevakar även utifrån prioriteringsordningar att planerade och inkomna uppdrag utförs. Då du arbetar i en föränderlig miljö där omprioriteringar ofta sker ansvarar du även för att styra om samt kontinuerligt kommunicera med fältteknikerna.

Du kommer till exempel att:
 • Planera arbeten som skall utföras av fälttekniker
 • Bevaka uppdrag
 • Hantera avvikelserapportering och förbättringsarbete
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta i ett fartfyllt tempo. Din anställning inleds med en grundläggande introduktion där du introduceras till arbetsuppgifter, rutiner och verksamheten. Inledningsvis kommer du arbeta med bevakning, för att därefter växa in i rollen och börja planera.

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av en koordinerande roll
 • Kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska för att kunna hantera dialog med kunder/tekniker
 • Har god IT-vana
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av telekombranschen.

Som person har du en förmåga att planera, organisera och prioritera effektivt i ditt dagliga arbete. Du analyserar och bryter ner problem innan du når effektiva lösningar. Eftersom du arbetar självständigt i din roll är det viktigt att du tar ansvar för din uppgift och har en förmåga att på egen hand driv ditt arbete framåt. Rollen som produktionskoordinator innehåller många olika kontaktytor, därav är det av största vikt att du arbetar bra med andra människor och är lyhörd/konstruktiv i ditt sätt att kommunicera.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, vikariat till och med mars 2019
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Jonsered, Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ericsson Local Services arbetar med bygg samt underhåll av nätinfrastruktur och levererar fälttjänster främst inom telekom- och energibranschen. Bolaget befinner sig just nu i ett expansivt skede och arbetar hela tiden med nytänk och nyfikenhet för att på så sätt nå nya marknader. De är idag drygt 750 medarbetare. Läs mer på Ericsson Local Services hemsida eller klicka dig in på deras officiella Instagram och se hur den dagliga verksamheten kan se ut.