Vill du jobba som logistiker inom Automotive?

Vill du jobba som logistiker inom Automotive?

Är du en person som trivs i en koordinerande roll? Brinner du samtidigt för logistik och vill arbeta med internationella kontakter? Då har vi tjänsten för dig! Som logistiker hos vår kund får du ansvar för hela kedjan från fabrik till slutkund. Arbetsmiljön är fartfylld och du får goda möjligheter till egna initiativ. Ta chansen idag, start är redan i december!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en logistiker. Vår kund är en global leverantör av elektroniska komponenter till fordon. Uppdraget är ett vikariat som pågår initialt under 6 månader, med goda chanser till förlängning.

Arbetsmiljön hos vår kund präglas av fart och fläkt. Här får du möjlighet att arbeta i tätt samarbete med fabriker i utlandet, och slutkund i Sverige. Kreativitet och nya lösningar välkomnas då fokus ligger på att ständigt utvecklas och på så sätt bygga nöjda kunder.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som logistiker kommer du ha specifikt ansvar för en av företagets största kunder. Du kommer att ansvara för det logistiska flödet mellan fabriker, lager och hela vägen till slutkund. Arbetet kan komma att innebära resor till fabriker i utlandet.

Du kommer till exempel att:
 • Sköta planering av material
 • Följa upp och säkerställa transporter och leveranser
 • Ha daglig kontakt med fabriker, lager och slutkund för att säkerställa en effektiv logistikkedja
Detta är en tjänst som är perfekt för dig som vill utvecklas i din roll som logistiker. Du kommer att ha mycket eget ansvar samt täta internationella samarbeten. Konsulter som arbetar här idag lyfter bland annat arbetsmiljön och trevliga kollegor.

Vi söker dig som
 • Har minst 6 månaders erfarenhet av arbete med logistik
 • Har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot logistik
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska
 • Har goda kunskaper i Excel
Det är mycket meriterande om du har arbetat inom fordonsindustrin sedan tidigare och är van vid internationella kontakter. Även kunskap i affärssystem som exempelvis SAP är meriterande.

Som person är du stresstålig, trivs bra i samarbete med andra och har lätt för att kommunicera med olika typer av personer. Du tycker om att ha struktur, ordning och är den som har ett övergripande synsätt i arbetet. Du ger dig inte förrän du är mål med dina uppgifter, du sätter kunden i centrum och är mån om att leverera. Vidare är du en person som sprider energi till dina kollegor och som alltid vill göra det lilla extra.

Övrig information
 • Start: Snarast, alternativt 13 augusti 2018
 • Omfattning: Heltid, vikariat (initialt 6 månader)
 • Placering: Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork