Vill du bli en riktig fena inom programmering C#.NET – du behöver inga förkunskaper, bara rätt...

Vill du bli en riktig fena inom programmering C#.NET – du behöver inga förkunskaper, bara rätt...

I Göteborgsregionen växer IT-marknaden, stora bolag utvecklar sin verksamhet samtidigt som små start-up vill testa sina vingar. Idag är bristen på duktiga IT-konsulter stor och frågan är var företagen ska hitta sina nästa medarbetare? Jo via Academy! Vi kommer till hösten att starta vår första Academy-klass inom C#.NET i Göteborg detta för att vi tror så starkt på regionen och människorna här!

Academy är en kostnadsfri utbildning på 12 veckor och vi tror så pass mycket på vårt koncept att vi erbjuder dig en tillsvidareanställning som IT-konsult efter avslutad utbildning.

Vill du vara en av de 15 kandidaterna som blir först att gå utbildningen i Göteborg efter succén i Stockholm? Klart du vill! Längst ner i denna annons kan du klicka dig vidare till det första testet i rekryteringsprocessen. Platserna på programmet tillsätts löpande så vänta inte med att söka utan gör det nu!

Information om uppdraget

Academy är en intensivutbildning som vänder sig till dig som har logiken i blodet och ambitionen att under en intensiv 12-veckorsperiod bli junior systemutvecklare. Tillsammans med Sveriges bästa lärare inom systemutveckling har vi tagit fram ett skräddarsytt utbildningsprogram, där du inte bara lär dig att programmera utan även hur du blir en framgångsrik konsult inom IT-branschen.

Vi vet att lärarledd utbildning är det bästa sättet att verkligen lära sig programmera på, därför finns våra lärare på plats varje dag för att stötta och coacha samtliga deltagare.

Jag rekommenderar verkligen Academy till alla som känner att de har ett intresse och vill prova IT-branschen. Det är en fantastisk möjlighet att, med hjälp av Academic Works nätverk, landa sin första IT-konsultroll.
Jonas Eriksson C#.NET VT-16

Vi söker dig som

Har du en logisk problemlösningsförmåga och drivet att klara av en tuff intensivutbildning. För de utvalda till programmet är det här starten på en karriär där du har möjlighet att vara med och utveckla framtiden. Det kommer bli ett par tuffa veckor men tillsammans med andra ambitiösa konsulter och med stöd från grymma lärare varje dag skapar vi riktigt bra förutsättningar för en brant utvecklingskurva.

Och kanske bäst av allt? Vi har bevis för att det fungerar, fram till sommaren 2018 har vi utexaminerade fjorton Accelerated Learning Programs inom IT och kommer ha 370 konsulter ute på uppdrag hos våra kunder i skarpa IT-projekt.

Information om utbildningen

Intensivutbildningen i C#.NET startar den 26 november. För att ha fallenhet för systemutveckling behöver du ingen erfarenhet, men du måste ha rätt kognitiva förmåga. Därför börjar urvalsprocessen med tester som mäter om du har vad som krävs för att kunna tillgodogöra dig utbildningen på 12 veckor. Gör testen här för att komma ett steg närmare möjligheten till en ny karriär redan i höst!

Välkommen in på Academy för att läsa mer och se varför våra tidigare konsulter rekommenderar Academy.

Praktisk information
  • Utbildningsstart: 26 november
  • Omfattning: Heltid, kontorstider
  • Utbildningsort: Göteborg. Utbildningen kommer att genomföras i United Spaces lokaler på Östra Hamngatan 16.
  • Arbetsort: Göteborg med omnejd.
  • Sök till Academy genom att klicka på Ansök här på annan site eller här och klicka sedan på testet överst på landningssidan. Vi går igenom urvalet löpande och platserna kan komma att fyllas innan deadline. Om du klarar testerna väljer du i sista steget av testet att skicka in din ansökan till oss på Academic Work.
  • Har du specifika frågor kring Academy besvaras dessa på vår Academymail under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen om du inte gjort de inledande testerna.
  • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Vad är academy?

Vi är övertygade om att tiden är inne för en ny typ av utbildning. Därför har vi startat Academy, en skola som erbjuder Accelerated Learning Programs. Vi förbereder och utbildar människor med rätt förmågor och ambition för nya utmaningar och karriärer. Det här gör vi genom att kombinera en utmanande rekryteringsprocess som lägger vikt på vad personer kan göra imorgon, inte vad de gjorde igår. Samt ett skräddarsytt utbildningspaket som vi tagit fram tillsammans med några av de bästa lärarna inom sina respektive fält. Det här skapar en utbildningsmiljö där verkligt ambitiösa människor har möjlighet att nå sin fulla potential.

Academy är en del av Academic Work och vi bygger framtidens skola, idag!

Academy få en känsla för utbildningen här!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork