Vill du att din kod ska öka människors levnadsstandard? Livsviktig kodare till MedTech bolaget...

Vill du att din kod ska öka människors levnadsstandard? Livsviktig kodare till MedTech bolaget...

"From hospital to home är möjligt genom Breas andningshjälpsprodukter och de söker nu dig som vill utveckla säkerhetskritisk inbyggd mjukvara i produkterna. Som Programmerare kodar du i C och bygger vidare tillsammans med dina kollegor på Breas mission om att med hjärta, precision och hög kvalité utveckla produkter som bidrar till bättre levnadsstandard för patienter. Ansök gärna redan idag då vi går igenom urvalet löpande.

Information om uppdraget

Breas tillverkar medicintekniska hemventilatorer för andningsstöd inom den globala hemsjukvården och söker nu en Programmerare till deras kontor i Mölnlycke. Breas-familjen i Göteborg består av 65 stycken anställda och dem kännetecknas av en stolthet av att de tillverkar produkter som räddar liv. Detta gör även att det finns en seriositet i arbetet som utförs och stor vikt ligger på precision, noggrannhet och att arbetet utförs med hög kvalité samtidigt som det finns utrymme för att ha roligt tillsammans med dina kollegor.

Breas är nu i en utvecklingsfas och detta gör att du som ny medarbetare har möjlighet att utifrån dina idéer, erfarenheter och ambition påverka struktur, arbetssätt och företagets vidareutveckling. Vi tror därmed att du som tar dig an rollen inte behöver ha fasta strukturer kring dig för att trivas på jobbet utan att du för nu vill vara i en miljö som är i rörelse. Du ser med spänning på möjligheten av att få bidra till att vidareutveckla Breas vision framåt.

Som Programmerare kommer du att ingå i ett team av 6 kompetenta och erfarna medarbetare. Teamet kännetecknas av prestigelöshet, möjlighet att uttrycka tankar och åsikter samt frihet under ansvar i arbetet. De är ett glatt gäng som arbetar hårt och fokuserat men även här finns det plats för humor. Det finns alltid saker att göra och det är av stor vikt att balansera arbetet och hjälpa till så ingen blir överbelastad. Framöver kommer du kunna ha möjlighet att specialisera dig beroende på din ambition inom ditt område, vilket gör att vi tror att du som tar dig an rollen inte har problem med att uttrycka ditt mål och vilja framåt. Lyhördhet, ödmjukhet och genuint intresse för teknik och människa tror vi är grundstenar för dig som önskar ta dig an den här rollen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Breas.

Arbetsuppgifter

Som Programmerare på Breas kommer du att utveckla säkerhetskritisk inbyggd mjukvara i produkter för andningshjälp. Du kommer att vara delaktig i hela utvecklingskedjan från riskhantering, kravställning, arkitektur, implementation och enhetsverifiering. Utveckling omgärdas av krav från myndigheter och standarder och ställer därmed krav på processer och dokumentation. I början av din anställning kommer du att få vara med och koda i befintliga produkter och arbeta med continuous improvements för att senare växa in i rollen och därmed större och fler ansvarsområden.

Du kommer till exempel att:
 • Skriva kod i C och dokumentera allt du gör
 • Ansvarig för att utveckla mjukvara enligt de krav som ställs utifrån regelverk i den interna designprocessen samt externa regulatoriska regelverk från myndigheter och standarder
 • Ansvarar för genomförande och resultat utifrån projektplanering och tilldelade uppgifter
Tjänsten passar dig som arbetar med en positiv och engagerad inställning samt har ett genuint intresse för att hitta lösningar som förbättrar Breas användares livsvillkor.

Vi söker dig som
 • Är civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot datorteknik, elektroteknik eller motsvarande där vi prioriterar dina programmeringskunskaper
 • Du älskar att programmera i C alternativt C++ och har gjort detta något år och kan bevisa på detta genom underlag från antingen fritiden, arbete eller studier
 • Talar och skriver flytande på engelska samt har en grundläggande förståelse för svenska med ambitionen att lära dig mer
Det är meriterande (ej krav) om du har en medicinteknisk utbildning eller har gjort ditt exjobb kopplat till medicinteknik.

Som person är du analytisk, kreativ och självgående. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och har en god kommunikationsförmåga. Du är lösningsorienterad, tycker det är roligt att arbeta i högt tempo och levererar inom givna tidsramar.

Övrig information
 • START: Enligt överenskommelse
 • OMFATTNING: Heltid, tillsvidare
 • ARBETSTIDER: Kontorstider med flex
 • LÖN: Enligt överenskommelse
 • PLACERING: Mölnlycke
 • KONTAKT: Recruitment Consultant, Hesam Kangarlou eller rekryteringsteamet, recruitmentgothenburg@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Breas Medicals önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Our vision at Breas is to provide innovative solutions that enable people with chronic respiratory conditions to live life to the fullest". Breas grundades 1991 i Göteborg och finns idag även i Boston och Shangai. Med cirka 65 anställda i Göteborg och cirka 200 medarbetare världen över så är Breas affärsidé att producera innovativa produkter i syfte att förbättra livskvaliteten för den enskilde patienten. De strävar efter att vara en effektiv, flexibel och omtänksam tillverkare som erbjuder förbättrad vård och service till deras kunder. Läs gärna med om Breas på deras hemsida.