Vill du arbeta som monterambassadör på Svenska Mässan 9-11 oktober?

Vill du arbeta som monterambassadör på Svenska Mässan 9-11 oktober?

Tog du nyligen studenten från naturvetenskapsprogrammet eller teknikprogrammet? Älskar du att träffa nya människor? Vill du vara en del av Gymnasiedagarna 2018 som äger rum på Svenska mässan den 9-11e oktober? Vi har uppdraget för dig! Nu söker vi två ambassadörer som ska stå i Mölndal Stads monter och representera deras nya gymnasieskola som öppnar i augusti 2019. Är detta ditt nästa uppdrag? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker två ambassadörer som ska representera Mölndals stad nya Gymnasium på Gymnasiedagarna på Svenska Mässan. Tillsammans kommer ni arbeta i en monter som representerar Mölndals Stad nya gymnasieskola som ska öppna i augusti 2019, du kan läsa mer om denna här. Den nya gymnasieskolan heter Franklins Gymnasium, där finns Naturvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet, båda med inriktning mot Life science.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult för Mölndals Stad och den nya gymnasieskolan på Gymnasiedagarna. Uppdraget kommer att vara tre heldagar, 9/10 - 11/10. Det kommer vara ett betalt uppstartsmöte på förmiddagen den 5/10 för att du ska få den informationen du behöver.

Arbetsuppgifter

Som ambassadör för Franklingymnasiet och Mölndals Stad kommer du, tillsammans med en till ambassadör, att representera gymnasiet under tre dagars tid. Du kommer att svara på frågor, dela ut broschyrer och bemöta besökare i form av högstadiestudenter samt lärare och föräldrar. Vidare kommer du att bjuda in elever och besökare att delta i en tävling som er monter kommer att styra.

Genom att dela med dig av dina egna erfarenheter av att studera på en liknande linje, samt dela med dig av den information du kommer få ifrån Mölndal Stad, kommer du att inspirera framtida studenter att läsa ett av programmen på skolan. Syftet är att du och din kollega ska ge information kring det nyöppnade gymnasiet, dess linjer samt informera om dagen de har Öppet Hus.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasial utbildning, att föredra är att du tagit studenten inom de senaste tre åren.
 • Är fullt obehindrad i svenska i tal, detta då det krävs för att uträtta arbetet.
 • Kan arbeta 9/10-11/10 samt vara med på uppstartsmötet förmiddagen den 5/10.
 • Har ett intresse för naturvetenskap och/eller teknik.
Det är meriterande om du:
 • Har haft ett liknande uppdrag tidigare.
 • Har en avslutad gymnasial utbildning inom teknik eller naturvetenskap.
 • Studerar en eftergymnasial utbildning inom det du studerade på gymnasiet, förslagsvis läkarprogrammet, medicin, naturvetenskap eller teknik.
Som person är du utåtriktad och kommunikativ du talar gärna med nya människor och brinner för det du företräder. Du är driven och är inte blyg för att säga hej till en besökare som går förbi. Vi ser att du är professionell i ditt bemötande och utstrålar positivitet.

Övrig information
 • Uppdraget är datumen: 9/10 11/10
 • Omfattning: Deltid
 • Lön: Timlön
 • Placering: Göteborg, Svenska Mässan
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se..
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork