Vill du arbeta med värdering av bilar?

Vill du arbeta med värdering av bilar?

Är du på jakt efter ett kortare uppdrag eller sommarjobb med omgående start? Är du dessutom en noggrann och ansvarstagande person som trivs med att arbeta under stort eget ansvar? Som bilvärderare hos Kvdbil blir du del av härligt arbetslag där du samtidigt får möjlighet att lära dig mer om bilar och Kvdbil som verksamhet. Ta chansen och sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Kvdbils räkning en bilvärderare för omgående start. Uppdraget är på heltid, börjar omgående och kommer pågå under 2 månader med arbetstider mellan 08:00-17:00. Ingen möjlighet finns till sammanhängande semester.

Arbetsmiljön hos Kvdbil präglas av god stämning och sammanhållning. Du blir här del av en arbetsgrupp med mycket energi som i tätt samarbete med varandra jobbar för att uppnå såväl individuella som gemensamma mål. Är du nyfiken på att läsa mer om några av dina eventuellt blivande kollegor? Klicka dig då vidare till Kvdbils karriärsida och läs mer.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kvdbil.

Arbetsuppgifter

Som bilvärderare kommer du arbeta med enklare värdering av fordon som ska auktioneras ut online. Rollen är av administrativ karaktär då värderingen sker med hjälp av ett system där ett värde fastställs utifrån förbestämda parametrar. Ditt huvudansvar blir att mata in information om objektet för att på så sätt få fram ett värde.

Tjänsten passar dig som är på jakt efter en meriterande erfarenhet, men som också vill få in en fot för mer jobb via Academic Work. Det är av fördel om du har ett intresse för bilar.

Vi söker dig som
  • Har upp till 2 års erfarenhet av administration, dokumentation eller service
  • Kommunicerar obehindrat på svenska (både i tal och skrift) för att kunna hantera dokumentationen/administrationen
  • Har god datorvana
  • Finns tillgänglig för start omgående
Det är av fördel om du har förkunskap/intresse för bilar, men inget krav.

Som person tar du självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter och har även en förmåga att på egen hand strukturera, planera och organisera på ett effektivt sätt. Eftersom tjänsten innehåller hantering av stora mängder information är det även viktigt att du är noggrann och snabblärd i de system som används.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, 08:00-17:00, 2 månader
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Placering: Ellesbo, Göteborg/Kungälv
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kvdbil grundades år 1991 och är idag Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Kvdbil har runt om landet flera anläggningar där auktionsobjekt testas, värderas och visas. I Kungälv arbetar cirka 70 personer och det är landets största anläggning. Totalt sett har KVD cirka 180 anställda. Klicka dig in på Kvdbil och deras hemsida för att läsa mer.