Vill du arbeta i en ansvarstagande roll som servicetekniker?

Vill du arbeta i en ansvarstagande roll som servicetekniker?

Här är tjänsten för dig som har ett intresse för teknik och service! I denna tjänst kommer du att arbeta för ett internationellt företag, där du kommer att ansvara för servicen av brandlarm enligt redan skrivna serviceavtal. Vill du arbeta i en självständig och utvecklande roll där du själv får planera upp dina dagar? Då kan detta vara en tjänst för dig. Sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande och vår kund har behov av att tillsätta tjänsten omgående.

Information om uppdraget

Academic Work söker en servicetekniker på heltid till vår kund med kontor i Mölndal utanför Göteborg. Vår kund är ett stort internationellt företag. Du kommer att sköta servicen för de serviceavtal vår kund har med sina kunder, dessa gällande deras redan installerade brandlarm.

Du kommer att utgå ifrån kontoret i Göteborg och åka ut till olika kunder i Göteborg med omnejd för att utföra servicen. För att lära dig tjänsten kommer du gå bredvid en kollega i samma tjänst, efter detta kommer du fasas in för att bli allt mer självständig. På sikt är tanken att tjänsten ska utvecklas ytterligare och innefatta ytterligare ansvar och även sälj mot befintliga kunder för att lösa deras behov.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du att arbeta med service av de avtal som uppdragsgivaren har med sina kunder. Du kommer att ha mycket eget ansvar och vara självgående där du själv tar kontakt med de kunder som behöver service av sina brandlarm.

Du kommer till exempel att:
 • Utföra servicen av den utrustning som redan är installerad och driftsatt hos uppdragsgivarens kunder.
 • Ge förslag på förbättringar och möjligheter i samband med att servicen utförs. Du ska därmed kunna sälja även om det inte är din främsta uppgift.
 • Du kommer månadsvis få ett antal serviceavtal till dig som det sedan blir ditt ansvar att uträtta. Därefter behöver du läsa igenom dessa för att kunna beställa in det material som behövs, registrera allt rätt i interna affärssystem, planera och ringa till kunder för att boka in besök och sedan åka ut på dessa och utföra själva servicen.
Vi söker dig som
 • Har körkort och tillgång till bil som kan användas under arbetsdagarna.
 • Har ett grundläggande tekniskt kunnande samt ett intresse för just teknik.
 • Har vana av att arbeta med dator och Microsoft Office som arbetsverktyg.
 • Är obehindrad i svenska i tal och skrift då detta krävs i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du:
 • Har arbetat i en liknande tjänst tidigare.
 • Har en el-utbildning.
 • Har arbetslivserfarenhet från sälj, då tjänsten på sikt kan utvecklas.
Som person är du serviceinriktad då du trivs och tycker det är roligt att bemöta och vara behjälplig mot kunder. Vidare krävs det att du är strukturerad, självständig och ansvarstagande då du själv lägger upp dina arbetsveckor, beställer det material du behöver och skapar förutsättningar för att få arbetet gjort i tid. För att passa samt trivas i tjänsten ser vi också att du är tålmodig, besitter en personlig mognad och har en utåtriktad personlighet. I denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt i de personliga egenskaperna.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork