Vill du arbeta hos expansivt konsultbolag mot fordonsindustrin?

Vill du arbeta hos expansivt konsultbolag mot fordonsindustrin?

Är du färdigutbildad ingenjör och vill arbeta i en roll där du bidrar till smartare lösningar? Drivs du av möjligheten att få göra skillnad? Vill du ha roligt på jobbet och få möjligheten att utvecklas efter dina egna önskemål? Har du ett stort tekniskt intresse? Då kan tjänsten som Ingenjör på Infotiv passa dig.

Information om uppdraget

Academic Work söker en diagnosingenjör till Infotiv i centrala Göteborg. Infotiv är ett konsultbolag inom fordonsbranschen med verksamhet inom en mängd områden inom fordon samtidigt som de expanderar mot andra branscher så som Life science och IT. Som diagnosingenjör kommer du att tillhöra avdelningen Information & Design som är med och driver nästa generations eftermarknadskoncept. Hos Infotiv är det konsultrollen som är yrkesvalet där alla uppdrag oavsett inriktning är kompetensutvecklande. Ditt första uppdrag kommer att vara det första steget i din utveckling men på Infotiv får du möjligheten att forma din egen resa.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Infotiv. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som diagnosingenjör på Infotiv och deras avdelning Information & Design kommer du att få vara med och driva nästa generations eftermarknadskoncept med allt från diagnos, verktyg och användarvänlig produktdokumentation.

Du kommer till exempel att:
 • Felsöka och tillämpna diagnostik
 • Ta fram specifika el- scheman
 • Utforma standardiseringsdokument för framtagning av felsökningsmetoder
Tjänsten passar dig som vill ha ett utmanade och spännande arbete i en dynamisk arbetsmiljö. Du kommer att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor där man är mån om att hjälpa och ta hand om varandra.

Vi söker dig som
 • Har högskole- eller civilingenjörsexamen inom mekatronik, maskinteknik, elektroteknik, datateknik eller liknande
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Det är meriterande om du
 • Har arbetslivserfarenhet kopplad till teknik eller produktinformation
 • Har intresse för teknik och fordon
 • Har erfarenhet och/eller kunskaper kring programmering
 • B-Körkort
Som person har du ett starkt inre driv och räds inte för att ta initiativ som kan driva arbetet framåt. Du kommer att ha ett tight samarbete med dina kollegor och vi ser därför att du har god samarbetsförmåga och är lika mån om dina kollegors arbete som ditt egna. Vidare vågar du ta för dig och har ett intresse för din personliga utveckling. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete för att alltid leverera med hög kvalité. Slutligen har du ett genuint intresse för teknik och en vilja att förstå hur saker fungerar.

Dedikerad konsultchef

I din roll som konsult via Academic Work kommer jag säkerställa att du får de bästa förutsättningarna som möjligt inför och under ditt uppdrag. Vi kommer tillsammans, utifrån ditt behov, ha kontinuerliga uppföljningar och möten för att se till så att du trivs och är fullständigt nöjd. Du kan se mig som din karriärspartner och ett bollplank om du skulle behöva information, tips eller coachning.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Göteborg
 • Lön: Timbaserad Månadslön
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Infotivs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork