Vikarierande ServiceDesk-medarbetare till KappAhl i Göteborg!

Vikarierande ServiceDesk-medarbetare till KappAhl i Göteborg!

Är du en supportprofil som vill få en fot in hos ett välkänt företag? Har du det som krävs för att leverera service i världsklass? Om svaret är ja är det dig vi söker! KappAhl söker nu en servicedesk-medarbetare och erbjuder dig möjligheten att få jobba för ett av Nordens ledande modekedjor, så brinner du för mode och IT är detta chansen att få in foten!

Information om uppdraget

Som servicedesk-medarbetare hos KappAhl kommer du att få möjligheten att hjälpa KappAhls butiker i hela Norden med IT-relaterade POS-system lösningar! Tjänsten erbjuder dig möjligheten att vidareutveckla din egen kompetens och bli en ännu bättre supportmedarbetare!

Academic Work söker för KappAhls räkning en servicesdesk-medarbetare till deras huvudkontor i Mölndal. KappAhl är ett av Sveriges ledande retailbolag inom klädbranschen. Det är ett företag som har varit med i matchen i över 60 år. KappAhl är ett bolag som har ca 400 butiker runt om i Sverige men också i Norge, Finland och Polen, med hundra tusentals besökare i butikerna men också online. Här på KappAhl händer det mycket hela tiden, vilket är jättekul säger team-leadern själv.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KappAhls önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos KappAhl.

Arbetsuppgifter

Som servicedesk-medarbetare kommer du att vara baserad på KappAhls huvudkontor i Mölndal. Innan du kommer på banan kommer du att genomgå en introduktion på ca 2 veckor. Introduktionen erbjuder dig träning side-by-side med din handledare samt självstudier under dessa veckor, allt för att du ska få dem rätta förutsättningarna att göra ett grymt jobb. Du kommer sitta i en öppen miljö med ditt team. Teamet kommer vara riktat mot att supportera KappAhls internpersonal från butikerna när det kommer till IT-relaterade POS system problem från hela Norden via telefon och e-mail.

Du kommer till exempel att:
 • Supporta via telefon och e-mail.
 • Göra installationer och felsökningar av datorer.
 • Hantera beställningar av datorer och tillbehör.
 • Jobba med ärenderegistrering via Nilex systemet.
Tjänsten passar dig som gillar att jobba i lag och ge förstklassig service. Vidare tycker du det är kul att på ett pedagogiskt sätt lösa problem och tvekar inte på att hoppa in där det behövs.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av Active Directory och Windows Server
 • Har minst ett års erfarenhet av telefonsupport
 • Behärskar det svenska och engelska språket obehindrat i tal och skrift.
Det är meriterande om du har kunskap inom kablage och nätverksarbete eller har jobbat med program som Nilex.

Som person sätter du service i fokus och gillar att göra det lilla extra för att lösa medarbetares problem. Ditt driv och viljan att utvecklas värderas högt.

Vi ser gärna att du är flexibel, kreativ, prestigelös och har en positiv inställning till arbete. Vidare gillar du att jobba i ett högt tempo där det alltid händer saker.

Övrig information
 • Start: Oktober
 • Omfattning: Vikariat, heltid 1 Oktober-31 Dec
 • Placering: Göteborg, Mölndal
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KappAhl De som jobbar på KappAhl har olika bakgrunder, åldrar, kunskaper och klädstilar. Gemensamt för KappAhl är deras drivkraft, att kunna ge många människor möjligheten att vara välklädda. KappAhl är ett företag som får sin inspiration från kunderna själva. Deras jobb är att ge dem samma sak tillbaka!

KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 380 butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. Deras affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till kvinnan mitt i livet och hennes familj. Cirka 38 procent av sortimentet är hållbarhetsmärkt.
2015/2016 var omsättningen 4,7 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 000 i åtta länder. KappAhl är noterat på Nasdaq Stockholm.