Vi söker nu en transportadministratör till projektanställning!

Vi söker nu en transportadministratör till projektanställning!

Är du en relationsskapande person som brinner du för att ge bra service? Är du effektiv i ditt arbete samtidigt som du är ansvarstagande och håller god kvalitet i det arbete du utför? Har du dessutom logistikbakgrund eller intresse för logistik? Då söker vi dig som vill få en fot in hos NCC och arbeta i deras projekt under hösten!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en Transportadministratör för en projektanställning med start i omgående tom årsskiftet.

Du kommer tillhöra den avdelning som arbetar med materialhantering av asfalt och stenmaterial. Avdelning tillhandahåller kunders beställningar, där det är primärt företagskunder men även privata kunder. Avdelningen består av 3 ordinarie personal och anställningen inleds genom att gå bredvid. Du arbetar på plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Uppdraget sträcker sig initialt till årsskiftet men möjligheter kan öppnas på annan avdelningn om samarbetet fungerat väl.

Arbetsuppgifter

Som Transportadministratör kommer du att dels arbeta med ordermottagning där du tar emot beställning utav kund. Här handlar det om att registrera ärendet i systemet, samt bestämma en tid när kunden kan hämta materialet. Då det är ett högt flöde av beställningar gäller det att få ett optimalt flöde så att leveransen flyter på.

Vidare arbetar du med mottagande av kunder och ser till så att de får rätt mängd av det material som de beställt. Här har du således även mycket intern kontakt med de kollegor som levererar materialitet.

Du kommer alltså att:
  • Hantera ordermottagning och tillhörande administration
  • Hantera in- och utvägning av asfalt- och stenmaterial etc.
  • Mottagande av kunder och service gentemot dem
Vi söker dig som
  • Krav på erfarenhet där du hanterat telefon som arbetsredskap
  • Erfarenhet av en serviceinriktad roll
  • Vana av att arbeta administrativt
  • Systemvana samt god datavana
  • Mycket meriterande om du har erfarenhet från en liknande roll inom transportledning eller motsvarande
På arbetsplatsen kan det variera i arbetstempo då ena stunden kan vara hektiskt såväl som lugn. Som person är du således van att arbeta i ett högt tempo där du ska hålla reda på flera arbetsuppgifter parallellt. Samtidigt som du är flexibel och kan anpassa dig efter olika situationer. Då du bemöter många kunder samt har en bred kontaktyta internt är du som person relationsskapande och social. Eftersom det rör sig om en projektanställning behöver du snabbt komma in i arbetsuppgifterna vilket innebär att du som person är snabblärd och effektiv.

Start: Omgående t.o.m. initialt årsskiftet.

Omfattning: Heltid

Placering: Kungälv

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Industry arbetar med allt från produktion av kross- och asfaltsprodukter till utförandet av beläggningsarbeten.