Vi söker nästa projektingenjör till Iterio!

Vi söker nästa projektingenjör till Iterio!

Har du en utbildning och erfarenhet inom bygg och nu vill ta nästa steg i karriären på ett företag som blivit utnämnd till en av Sveriges bästa arbetsplatser? Vi söker nu en projektingenjör till Iterio som kommer arbeta i olika infrastrukturprojekt som stöd och sakkunnig för Iterios kunder. Läs vidare och välkommen in med din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en projektingenjör till Iterio som är ett konsultbolag med stor kompetens och erfarenhet inom samhällsplanering och samhällsbyggnad med kunder såsom Trafikverket, kommuner och fastighetsbolag. På grund av kontinuerlig tillväxt och expansion finns nu behovet att rekrytera deras nästa projektingenjör till avdelningen inom datasamordning och projektstöd. På avdelningen i Göteborg arbetar idag 14 personer i ljusa härliga lokaler mitt i centrala Göteborg.

Som anställd på Iterio är du en del av en platt organisation där alla är med och bidrar. Iterio tror på frihet under ansvar där man hjälper och stöttar varandra. Du har stor möjlighet att påverka din personliga utveckling med stöd av mycket kompetenta och engagerade kollegor och ledare. På Iterio är medarbetarna stolta över att jobba just där och tror på att man ska ha kul på jobbet. Som ett kvitto på detta har Iterio blivit utnämnd till Sveriges fjärde bästa arbetsplats enligt Great Place To Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Iterio.

Arbetsuppgifter

Som projektingenjör kommer du ett par dagar i veckan att sitta ute hos kundens organisation i aktuella projekt inom infrastruktur där din roll är att vara ett stöd och agera sakkunnig. Primärt arbetar du med samordning och uppföljning av kvalitet och dokumentation. Vidare kommer du även att arbeta med tillhörande administration i IT-system. Du kommer att ha många interna och externa kontakter och arbeta i både större och mindre projekt. I ditt ansvar ingår att skapa och stötta i rutiner och arbetsprocesser som syftar till att rätt person har rätt information vid rätt tillfälle.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med kvalitetskontroller och följa upp kontraktskrav
 • Handleda och instruera kunderna i arbetssätt, regelverk, rutiner och system
 • Hantering av informationsflöden
Tjänsten passar dig som har erfarenhet av bygg-, anläggnings- eller infrastrukturprojekt och vill utvecklas i en projektingenjörsroll på ett företag där du får utmanande och spännande uppgifter och stor möjlighet till kompetensutveckling.

Vi söker dig som
 • Har en YH-, högskole- eller civilingenjörsutbildning inom bygg eller anläggning
 • Har minst 2 års arbetslivserfarenhet inom bygg-, anläggnings- eller infrastrukturprojekt som exempelvis projektadministratör, projektingenjör eller likvärdigt
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Det är meriterande men inget krav om du:
 • Har erfarenhet av att arbeta med databaser och informationshantering
 • Har erfarenhet av Sharepoint
I den här rekryteringsprocessen tar vi stor hänsyn till dina personliga kompetenser. Vi ser att du är en naturlig problemlösare som gärna tar egna initiativ och kommer med förslag på idéer och lösningar För att lyckas i rollen behöver du vara orädd inför nya situationer och samtidigt vara ödmjuk inför andras kunskap och kompetens. Vidare behöver du ha en god samarbetsförmåga eftersom du har många kontaktytor i rollen.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Emma Alkner 031-381 57 53 eller rekryteringsteamet recruitmentgothenburg@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Iterios önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Iterio är ett konsultbolag inom samhällsplanering och samhällsbyggnad. De hjälper sina kunder inom projektledning, projekteringsledning och datasamordning. Företaget startade 2011 och de anställda har gedigen erfarenhet från tidigare projekt. I dagsläget är de totalt 100 anställda och är under kontinuerlig tillväxt. Läs mer om företaget här!