Vi söker en Requirement Engineer med IT-kompetens till Göteborg!

Vi söker en Requirement Engineer med IT-kompetens till Göteborg!

Har du kunskap inom programmering och är intresserad av att arbeta mer användarfokuserat med krav och analys inom IT? Då kan detta vara en tjänst för dig! Vi söker dig med en utbildning inom systemvetenskap (eller liknande) som vill arbeta i tätt samarbete med utvecklare och ha ansvar över användarens behov gällande produkten. Här arbetar du i ett stort företag med drivna kollegor och goda utvecklingsmöjligheter. Läs vidare och sök redan idag - Urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Vår kund är ett välkänt globalt bolag inom fordonsindustrin som leder utveckling av koncernens uppkopplade tjänster och lösningar. De arbetar tillsammans med sina kunder, partners och övriga delar av koncernen för att leverera de bästa tjänsterna på marknaden och skapa arena för ny tjänsteinnovation.

Här kommer du att ingå i ett team med kollegor i roller som utvecklare, teknisk skribent, produktägare och business analyst. Teamet arbetar Agile SAFe med 10-veckors inkrement uppdelat i två sprintar och ansvar tas både gemensamt och individuellt. De arbetar strukturerat, har ett gott kamratskap och tycker om att ha roligt tillsammans. I rollen kommer du att ha många kontaktytor och samarbeta även med många andra delar i koncernen, vilket är en av anledningarna till att du behöver ha en god social förmåga för att trivas i denna roll!

Du erbjuds
 • Möjlighet att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor
 • Möjlighet att utvecklas i en stor organisation
 • En hängiven konsultchef hos Academic Work
Detta är ett uppdrag som konsult under 12 månader som sedan planeras övergå i en anställning direkt hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Strategiskt arbete med funktionella krav som ställs av användarna
 • Definiera, dokumetera och upprätthålla kraven i den tekniska designprocessen
 • Förstå, hantera och analysera behov
I rollen som Requirement engineer arbetar du i en intern Developer Portal, som är en del i företagets ekosystem. Ditt arbete börjar med att förstå vad användare önskar, analysera behoven och bedöma genomförbarheten. Nästa steg är att förhandla fram en rimlig lösning, specificera denna lösning och och validera specifikationerna. Sista steget i processen är att sedan validera det arbete som utförts av utvecklarna i ditt team och se till att produkten når upp till användarnas förväntningarna.

Vi söker dig som
 • Har en utbildning inom systemvetenskap, IT-design, mjukvaruutveckling eller liknande
 • Har erfarenhet av arbete med krav, test eller utveckling
 • Är obehindrad i engelska språket
Det är meriterande om du:

* Har goda kunskaper i svenska språket

Vi ser även att du är:
 • Nätverkande
 • Självgående
 • Strukturerad
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Lindholmen Science Park
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se