Vi söker Staffing Service Assistant till Göteborg

Vi söker Staffing Service Assistant till Göteborg

Vill du komplettera dina studier med ett meriterande extrajobb hos oss på Academic Work? Vi söker dig som älskar problemlösning och vill leverera service i världsklass! Trivs du med mycket eget ansvar och att ha många bollar i luften i ett energiskt och ambitiöst företag? Sök då tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Att vara assistent på Academic Work innebär ett flexibelt extrajobb som under hela studietiden ger dig inkomst, meriterande erfarenheter och värdefulla kontakter. I dialog med din närmsta chef planerar ni dina arbetstider utifrån kontorets behov. Assistenterna är vår framtid och viktigaste rekryteringsgrund, så det finns goda möjligheter att fortsätta växa inom organisationen även efter studietidens slut!
Som Staffing Service Assistant ingår du i vår bemanningsservice som ansvarar för våra studentpooler och bemannar för några av våra största kunder. Tillsammans med kunderna planerar du framtida personalbehov, lägger scheman och koordinerar personal. Samtidigt agerar du kontaktperson för våra befintliga konsulter. Det är en roll med mycket eget ansvar där du direkt ser resultatet av ditt arbete. Du förväntas bemanna personal efter våra kunders behov, och täcka personalluckor med kort varsel. Tycker du om kommunikation, koordinering och problemlösning så är det här tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:

Ansvara för ett antal kundpooler. I det ingår att tillsammans med ansvarig Consultant Manager och Account Manager utveckla affären genom att följa upp poolerna samt initiera och utföra åtgärder för att nå fullständigt nöjda kunder och konsulter.

Ansvara för bemanning av befintliga konsulter utifrån våra kunders behov

Arbeta proaktivt tillsammans med kund för att planera behov framåt och kartlägga konsulters tillgänglighet.

Boka in personal och lösa schemaluckor vid sjukanmälningar, avhopp samt förseningar av konsulter.

Arbeta med dokumentation över aktiviteter som rör poolerna för att säkerställa kvalitativa processer internt.

Vi söker dig som

Är student på universitetsnivå och har minst 1,5 års studier kvar.

Är flytande i svenska och innehar goda kunskaper engelska, då arbetsuppgifterna kräver det.

Har tidigare erfarenhet av service och kundkontakt.

Är strukturerad, självgående och trivs med problemlösning.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter men det är inte ett krav. Det är också meriterande med annan erfarenhet som visar på ambition och engagemang, så som exempelvis deltagande i studentkårsaktiviteter eller volontärarbete.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork