Verksamhetsupport till IT-avdelningen på Momentum!

Verksamhetsupport till IT-avdelningen på Momentum!

Momentum Industrial är en marknadsledande distributör av industriella komponenter och tjänster till den svenska och norska industrin. De söker nu en prestigelös verksamhetssupport inom IT där du erbjuds en varierande vardag med allt ifrån programmering till EDI-uppsättning, systemunderhåll och supportärenden. Ansök idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Hos Momentum Industrial är stämningen avslappnad och positiv. Det är en arbetsplats med stort engagemang där teamwork står högt på agendan. Medarbetarna på IT-avdelningen har olika expertkompetenser som tillsammans gör dem till ett starkt team där de använder varandras kunskaper för att landa i de bästa lösningarna. Dina medarbetare är experter inom bland annat SQL-programmering, CRM-system och RPG-programmering, det finns med andra ord mycket att lära!

Momentum strävar efter en hållbar industri. Det arbetar tillsammans med deras intressenter för att bidra till att skapa en hållbar industri ur ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Momentum omsätter cirka 1,2 miljarder och har 360 talangfulla medarbetare.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Rollen är bred där du kommer vara involverad i mer långsiktiga IT-projekt och E-lösningar men också lösa dagliga IT-relaterade ärenden från ett ärendehanteringssystem. Momentum äger källkoden till sitt säljstödssystem och har även byggt egna utbildningsmoduler. Vissa av ärendena är support mot ekonomiavdelningen och du kommer få nytta av dina kunskaper inom redovisningsekonomi.

Du kommer exempelvis:
 • Arbeta med 1st, 2nd och 3d line support. Exempelvis fixa skrivare som slutat fungera eller programmera i databaser.
 • Problemlösning, systemunderhåll och EDI-uppsättningar.
 • Momentum har egna intergrationsplattformar. Du kommer genomföra integrationer där du programmerar i Java.
Vi söker dig som
 • Har läst en eftergymnasial utbildning inom IT, gärna systemvetenskap eller motsvarande.
 • Har grundläggande kunskaper om ekonomiflödet från utbildning eller erfarenhet.
 • Har en god databasförståelse samt grundläggande programmeringskunskaper inom Java.
 • Är obehindrad på svenska och engelska, i tal och skrift.
Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet av en IT-relaterad roll.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt.
 • Placering: Göteborg, von Utfallsgatan 16 B
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Momentum Industrials önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Momentum Industrial på deras hemsida!