Ventilationsmontör på deltid till miljöteknikföretaget Radea

Ventilationsmontör på deltid till miljöteknikföretaget Radea

Är du praktiskt lagd och vill arbeta i en kommunikativ och social roll? Är du student och letar efter ett spännande arbete på deltid? På Radea stannar personalen länge, det är högt i tak och ett mycket gott arbetsklimat. Det kommer att ges gott om tid för varje uppdrag och i rollen kommer du få ha mycket kundkontakt för att eftersträva långsiktiga kundrelationer. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en ventilationsmontör på deltid till Radea, ett miljöteknikföretag som arbetar med inomhusluft. Det är många hus i Sverige som lider av radonbesvär och dålig ventilation, vilket Radea jobbar med att åtgärda. Radeas kärnvärden är punktlighet och tydlighet samt att de vill göra avtryck hos kunder. För att få den bästa starten kommer du att få gå parallellt med en kollega för att lära dig arbetet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Radea. Uppdraget kommer att vara på deltid på ungefär 1-2 dagar i veckan.

Arbetsuppgifter

Som Ventilationsmontör kommer du arbeta med radon och ventilation, främst mot privatkunder. Deras uppdrag varierar i längd, med allt från en dag till flera veckor. Du kommer utgår hemifrån där du sedan åker ut till de olika uppdragen i runtom i Västra Götaland. Under en vanlig dag börjar arbetet med att man åker och hämtar material och sedan tar sig till det specifika uppdraget. Uppdragen är både lokaliserade inom Göteborg men även runtom i Västra Götland vilket innebär att det förekommer att du måste resa en bit. För varje uppdrag ges god tid för att alla arbetsuppgifter ska hinna bli klara i tid. I tjänsten kommer du dessutom ha mycket kundkontakt där vi ser att du trivs att arbeta i relation till andra.

Du kommer till exempel att:
  • Dra ventilationskanaler
  • Borra hål i väggar och installera fläktar
  • Bygga kanalsystem på vindar och på tak
Tjänsten passar dig som har en annan primär sysselsättning och söker arbete vid sidan av. Du trivs att arbeta praktiskt och trivs arbeta både självständigt och i relation till dina kollegor.

Vi söker dig som
  • Har annan huvudsaklig sysselsättning exempelvis studerar
  • Har B-körkort
  • Har ett praktiskt handlag
  • Har goda kunskaper i svenska då du kommer att kommunicera mycket på svenska
Det är mycket meriterande om du:

* Har arbetat med hantverk och snickeri, gärna ventilation

Som person är du social och mycket kommunikativ. Detta är viktigt då du kommer att ha mycket dialog med kunder och sträva efter långsiktiga kundrelationer. Vidare är du nyfiken och tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Det är även mycket viktigt att du har ett gott handlag och trivs med att arbeta praktiskt. Vi ser gärna att du har ett sinne för detaljer och lägger stor heder i att utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt med hög kvalitet.

Start: Omgående, enligt överenskommelse

Omfattning: Deltid, 1-2 dagar/vecka

Placering: Göteborg

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Radeas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Radea är ett miljöteknikföretag som arbetar med inomhusluft. Det är många hus i Sverige som lider av radonbesvär och dålig ventilation. I dagsläget är de 18 medarbetare på Radea och ingen har slutat hos dem sedan 2007. Nu söker de ytterligare en kollega i och med att de växer. I början av din anställning kommer du att få gå bredvid en kollega för att lära dig arbetet på bästa sätt. Radeas kärnvärden är punktlighet och tydlighet samt att de vill göra avtryck hos kunder.