VVS-projektör till ByDemand

VVS-projektör till ByDemand

Har du en utbildningsbakgrund inom bygg, maskin eller VVS och vill arbeta på ett mindre företag med unik specialistkompetens i branschen? ByDemand söker nu sin nästa VVS-projektör som får vara med och utveckla klimatanläggningar med fokus på miljö och hållbarhet. Tjänsten kommer anpassas och formas efter din tidigare erfarenhet, alltså söker vi både dig som är nyexaminerad eller med ett par års erfarenhet.

Information om uppdraget

ByDemand söker en VVS-projektör till deras kontor precis vid vattnet i Långedrag. ByDemand är ett konsultföretag inom VVS-projektering och utmärker sig på marknaden tack vare sin långa erfarenhet och stora kunskap inom projektering av behovsstyrda klimatanläggningar för bra inomhusklimat. Miljö och hållbarhet är en viktig aspekt där ambitionen är att ha minsta möjliga påverkan på miljön och många av deras projekt är inom ekologiskt byggande. En av de större kunderna är exempelvis Göteborgs Stad, [här]( https://phfxulhx-20151229003348.builder.misshosting.com/projekt
) kan du läsa mer om genomförda projekt.

Idag består kontoret av Charlotta, Sebastian, Stefan och Torkel och på grund av stor efterfrågan från sina kunder behövs nu kontoret förstärkas med ytterligare en kollega.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos ByDemand.

Arbetsuppgifter

Som VVS-projektör kommer du arbeta med projektering med fokus på inneklimat och naturlig ventilation. Du arbetar i flera projekt parallellt och ett projekt pågår vanligtvis under ett par månader. Tack vare företagets platta struktur och flexibilitet kommer rollen att anpassas efter din tidigare bakgrund. Är du nyexaminerad kommer du få en gedigen introduktion och gå bredvid dina mer erfarna kollegor, har du ett par års erfarenhet finns möjligheten att starta om uppdragsledare direkt.

Du kommer till exempel:
 • Delta på projekteringsmöten med beställare, entreprenörer och konsulter
 • Arbeta med beräkning och konstruktion i Autocad där du lägger upp en struktur anpassat efter den aktuella byggnaden
 • Vara ute på plats och besöka anläggningar för att exempelvis kontrollera luftflöde, elförbrukning eller göra driftoptimering
Vi söker dig som
 • Har en yh-, högskole-, eller civilingenjörsutbildning inom maskinteknik, byggteknik, VVS eller energi
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och grundläggande på engelska
 • Har kunskap i något CAD-program, företrädesvis Autocad
Det är meriterande om du:
* Har arbetslivserfarenhet från liknande roller inom projektering

Som person är du:
 • Relationsskapande
 • Serviceinriktad
 • Ansvarstagande
 • Självgående
Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Tillsvidare med inledande provanställning
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Emma Alkner .
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ByDemands önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om ByDemand här!