Välbetalt sommarjobb som produktionsmedarbetare inom livsmedelsindustrin!

Välbetalt sommarjobb som produktionsmedarbetare inom livsmedelsindustrin!

Är du en person som under sommarens varmaste dagar vill jobba inomhus i en svalkande miljö och vara helt ledig på helgerna? Är du student och vill dryga ut kassan inför höstterminen? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med livsmedel och vill nyttja dina kunskaper i en ny utmaning? Ta chansen och säkra ditt sommarjobb redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning produktionsmedarbetare inom livsmedelsindustrin. Företaget lagerhåller och producerar köttprodukter till restauranger och storkök runt om i Sverige. De lägger stor vikt vid att sälja och producera köttprodukter med hög kvalitet. Du kommer att bli en del av ett team på ca 50 medarbetare.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult ute hos vår kund i Partille. Uppdraget kommer att vara på heltid under juni, juli och augusti med start 2 dagar/veckan i maj. Det finns även goda möjligheter att få jobba under jul, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som produktionsmedarbetare kommer du arbeta med produktionen av företagets köttprodukter. Arbetsuppgifterna kommer främst innefatta paketering av fläsk-, och nötköttsprodukter samt skära dessa enligt beställningar som kommer in.

Du kommer till exempel att:
  • Arbeta i produktion
  • Skära och paketera köttprodukter
Vi söker dig som

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är en lagspelare. Du behöver vara stresstålig och ha en god fysik då det stundtals är hög arbetsbelastning. Eftersom jobbet innefattar hantering av livsmedel ser du inga problem med att jobba i en kallare miljö.
  • Har jobbat inom produktion och/eller har erfarenhet av att arbeta med livsmedel
  • Har god samarbetsförmåga
  • Är stresstålig
  • Har god fysik
  • Obehindrad svenska i tal och skrift
Start: Maj

Uppdragets omfattning: Deltid i maj, heltid Juni - Augusti

Arbetstid: 07:00-16:00

Plats: Partille
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Om oss

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som konsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.