Välbetalt extrajobb som serveringspersonal vid två tillfällen

Välbetalt extrajobb som serveringspersonal vid två tillfällen

Har du erfarenhet av restaurangbranschen och är tillgänglig för att arbeta kvällspass fredagarna 7/12 samt 14/12? Då är detta det perfekta tillfället för dig att söka tjänsten som serveringspersonal till Svenska Mässans banketter och julbord. Här får du vara med där allt händer och där det händer snabbt. Sök redan idag och säkra din chans till att vara med och briljera på Svenska Mässan!

Information om uppdraget

Academic Work söker serveringspersonal till Svenska Mässan i anslutning till julsäsongen med tillhörande banketter och julbord. Det är tre tillfällen initialt som är av högsta vikt: 7/12 och 14/12. Vid samtliga tillfällen kommer arbetspassen att vara mellan kl. 16:00-00:00.

Gothia Towers utsågs 2017 och 2018 i Visitas arbetsgivarundersökning till den mest attraktiva arbetsgivaren inom besöksnäringen i Västra Götaland. Gothia Towers strävar efter en mångfald hos deras medarbetare och arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Deras kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för deras verksamhet och genomsyrar allt de gör både internt och externt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult på Svenska Mässan vid ett eller samtliga tre tillfällen.

Arbetsuppgifter

Som serveringspersonal kommer du att jobba tillsammans med cirka 100-150 personer där ni kommer att servera större sällskap i samband med julsäsongens julbord och event. Inför första passet kommer det även att hållas en introduktion på ca 2 h.

Varje pass börjar med att ansvarig hovmästare håller i ett uppstartsmöte för all serveringspersonal. Efter det kommer hela teamet att äta mat tillsammans innan kvällens pass börjar. Du kommer att arbeta bordsspecifikt där du kommer att servera mat och plocka disk. Du kommer eventuellt även att få servera dryck.

Vi söker dig som
 • Kan arbeta minst ett av de utsatta tillfällena inklusive inlärningstillfället
 • Har arbetat i en servicerelaterad tjänst sedan tidigare
 • Har erfarenhet från restaurangbranschen, detta vill vi tydligt ska framgå i din ansökan
 • Är minst 18 år då du kommer att arbeta med servering av alkohol
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska då kommunikationen kommer att ske på dessa språk
Det är meriterande om du tidigare har jobbat i servis och har serveringsvana alt. har barerfarenhet.

Som person är du serviceinriktad och brinner för att ge bra service till både kund och kollegor. Vidare är du noggrann ut i fingerspetsarna och du dubbelkollar alltid detaljer eller ser till att fråga en extra gång om det är något du är osäker på. Avslutningsvis är du ansvarstagande och kommer alltid i tid till uppbokade möten.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 7/12 & 14/12 (ett upplärningstillfälle på 2 h tillkommer)
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering, Marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Mässan är en del av Gothia Towers som är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang och show. De har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Deras populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen.