Välbetalt extrajobb för studenter som terminalarbetare på TNT

Välbetalt extrajobb för studenter som terminalarbetare på TNT

Vi söker nu ännu fler studenter till Academic Works studentpool hos TNT! Är du student och känner att du vill dryga ut studentkassan med ett välbetalt extrajobb? Söker du ett fysiskt arbete som inte krockar med viktiga föreläsningar och seminarier? Vi söker dig som vill vara en del av vår studentpool och arbeta som terminalarbetare vid sidan av dina studier. Låter det som något för dig? Sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker efter nya taggade studenter till vår studentpool ute på TNT express Landvetter! Som terminalarbetare arbetar du efter behov, men ska kunna ligga tillgänglig minst 2 pass/vecka. Du kommer bli en del av vår studentpool där vi ser att du finns tillgänglig att boka upp dig på 2 pass varje vecka.

Arbetspassen är förlagda på vardagar kl. 05.00-09:00 och kl. 16.00-21:30.

Vi ser helst att du ska kunna jobba både morgon och kväll, men är det så att du endast kan jobba en tid så kan vi försöka möta det också.

Du kommer bli en del av en arbetsgrupp med riktig härlig stämning och teamkänsla. För dig som visar intresse finns möjlighet att på sikt ta extra ansvar och utvecklas i rollen och på företaget. Det finns även möjlighet till att få arbeta extra över sommar och andra storhelger.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos TNT.

Arbetsuppgifter

Som terminalarbetare på TNT jobbar du med varierande uppgifter; du tar hand om inkommande försändelser från både flyg samt lastbil och sköter tillsammans med resten av teamet hela arbetsprocessen fram till lastning av kurirbilar. Du jobbar i tätt samarbete med resten av gruppen i ett periodvis högt tempo.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Pall- och pakethantering
 • Sortering och lastning
 • Scanning av paket
 • Lastning av kurirbilar
Vi söker dig som
 • Har minst sex månaders arbetslivserfarenhet.
 • Har minst 1 år kvar på dina eftergymnasiala studier, du studerar alltså på t.ex. Högskola, Universitet eller Yrkeshögskola. Detta vill vi ska framgå tydligt i din ansökan.
 • Talar och förstår svenska obehindrat då detta krävs i de dagliga arbetsuppgifterna.
Det är meriterande om du:
 • Tidigare erfarenhet från en liknande tjänst.
 • Innehar truckkort för motviktstruck.
Tjänsten passar dig som är noggrann, flexibel och självgående. Vi tror att du är lättlärd och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Eftersom arbetet kan innefatta en hel del tunga lyft är det fördelaktigt om du är i god fysisk form. Vi ser också att du är öppen, social och inte har några problem med att jobba ihop i grupp.

Övrig information

TNTs terminal ligger i anslutning till Landvetter flygplats. Flygplatsen är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att registerkontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser, samt att ett utdrag ur belastningsregistret från Polismyndigheten kommer att efterfrågas. Vi kommer även behöva göra en 5-års kontroll, vilken också är av säkerhetsskäl.
 • Start: Efter överenskommelse.
 • Omfattning: Vid behov, minst två pass i veckan
 • Placering: Göteborg, Landvetter
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbgj01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNT är ett av världens ledande expresstransportföretag. Dagligen levererar TNT nära en miljon försändelser, alltifrån dokument och paket till palltransporter.